Špinavé prádlo Olivie Wilde pere na veřejnosti její chůva. Na herečku prozradila opravdu škaredé věci

 Celebrity 
24. října 2022 08:16 / Mirka Malá
  6
📷
2 fotografie v galerii
Ona podváděla, on skákal pod auto Depositphotos
Jsou spolu na nože, přesto se nakonec Olivia Wilde a její ex Jason Sudeikis museli spojit, aby veřejně popřeli vše, co o nich navyprávěla novinářům jejich bývalá chůva. Z jejího povídání o tom, jak to u nich doma chodilo, nevychází dobře totiž ani jeden.

Chůva, která se starala o dvě děti Olivie Wilde a Jasona Sudeikise, dnes osmiletého Otise a pětiletou Daisy, v rozhovoru pro britský deník Daily Mail mimo jiné tvrdila, že Sudeikis byl tak mimo poté, co se dozvěděl, že Olivia má poměr s o deset let mladším Harrym Stylesem, že skočil pod její auto ve snaze zabránit jí v odchodu z jejich domu. A to rozhodně tedy není žádná důstojná scéna.

A to není vůbec všechno. Chůva popsala, že „v pondělí ráno 9. listopadu 2020, když jsem se vrátila z víkendu, pořád plakal. Vůbec jsem nevěděla, co se stalo. Poté, co jsem připravila děti, Jason přišel nahoru a popíjel kávu. Plakal a říkal: ‚Ona nás opustila. Opustila nás!‘ Prostě nekontroloval pláč. Nevěděla jsem, co říct. Jen plakal a plakal a říkal, že ji dostane zpět a že ji miluje.“

Pak bývalá chůva popsala incident, který se odehrál o pár dní později, kdy byl Jason Sudeikis rozzuřený, když našel Olivii, jak v jejich kuchyni připravuje salát pro Harryho se svým speciálním dresinkem. Chůva deníku řekla, že Jason na ni křičel, než se jí pokusil zabránit v odchodu tím, že si lehl pod její auto. „Ona se vrátila do domu a on vešel dovnitř, bylo to tam a zpět. Řekl, že to dělá schválně, aby za Stylesem přišla pozdě.“

Chůva také tvrdí, že v době, kdy už média přinášela fotografie zamilované Olivie a Harryho Stylese, byla se Sudeikisem v domě, v Los Angeles, kam mu herečka posílala zamilované SMS, ve kterých mu tvrdila, že ho miluje. Sudeikis měl chůvě také svěřit, že jen o několik dní dříve našel Olivii nahou v bazénu a že s ním také strávila nahá noc v posteli.

A ani to není zdaleka všechno. Kromě podvedeného a hysterického Sudeikise si chůva vzpomněla i na kauzu kolem psa Gordona, o kterého se už Olivia Wilde nechtěla po odchodu od Sudeikise starat, protože potřebovala více času na svého nového milence.

Chůva v rozhovoru pro Daily Mail tvrdí, že „poté, co odešla začátkem listopadu 2020, přišla na návštěvu a nonšalantně řekla: ‚Musíme Gordonovi najít nový domov‘. Jason se o zvířata opravdu nestará a chtěl, aby co nejdříve odešel z jejich domova.“

Proč bývalý pár tedy vůbec domácího mazlíčka měl, je nyní velkou otázkou. Každopádně chůva pravděpodobně zná odpověď. Podle ní měla Olivia psa jen jako image, aby jí s ním fotografové tu a tam vyfotili na ulici při venčení, ale prý se o něho jinak vůbec nezajímala.

Byla to právě sama chůva, která psovi Gordonovi našla nový domov. Vzal si ho nakonec člověk, který ho dobře znal, protože ho pro Olivii a Jasona řadu let za peníze venčil. Sudeikis byl prý tak nadšený, že psa okamžitě odvezl z domu.

Wilde a Sudeikis, kteří spolu svádí od rozchodu různé právní bitvy především o děti, se nakonec dokázali domluvit, když najednou jde o jejich image a vydali společné prohlášení, ve kterém samozřejmě úplně všechno popírají. Faktem ale rozhodně je, že Sudeikis nevěru své snoubenky se Stylesem nesl těžce a dodnes jí to neodpustil, jak sám také veřejně přiznal, přestože Olivia Wilde tvrdí, že si s Harrym začala až po rozchodu s otcem svých dětí. Zdá se, že oba na první pohled sympatičtí herci až zas takoví andílci nebudou.

Autorský článek, další zdroj: Page Six

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008