John Travolta si připomíná nedožité šedesátiny svojí manželky. Že ji ale celý život podváděl s gayi, je veřejným tajemstvím

 Celebrity 
19. října 2022 07:30 / Mirka Malá
  28
📷
2 fotografie v galerii
Kelly Preston s Travoltou zřejmě šťastná moc nebyla Depositphotos
Kelly Preston, manželka Johna Travolty, zemřela v červenci 2020. A John Travolta si v době, kdy by slavila šedesátiny, připomíná svoji milovanou ženu láskyplnými vzkazy na sociálních sítích.

Kelly Preston zemřela ve věku sedmapadesáti let před třemi lety po dlouhém boji s rakovinou prsu. Před několika dny by bývala oslavila kulaté šedesáté narozeniny. A to byla pro Johna Travoltu příležitost, aby na svém instagramovém účtu vzpomenul na svoji manželku, kterou tolik miloval.

John Travolta své Kelly popřál všechno nejlepší k narozeninám a podělil se se svými fanoušky o fotografii, na které je slavný herec se svou ženou před řadou let. Na fotografii se pevně objímají a Kelly Preston se šťastně usmívá.

Travolta k fotografii napsal: „Všechno nejlepší k narozeninám mé oblíbené taneční partnerce! Milujeme tě a chybíš nám Kelly.“

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený John Travolta (@johntravolta)

 

Od její smrti John Travolta tráví hodně času se svými dětmi, dvaadvacetiletou Ellou Bleu a jedenáctiletých synem Benjaminem a také hodně podporuje jejich aktivity. Často se také se svými fanoušky dělí o radost z toho, jak s dětmi tráví volný čas, sdílí videa, na kterých jeho syn předvádí svoje gymnastické umění a dcera Ella se zase pokouší o hudební kariéru. Také společně hodně cestují.

Travolta se tedy jeví jako velmi pozorný otec. Je ale otázkou, zda byl vždy také tak vzorným manželem, jak se snažil na veřejnosti prezentovat. Velkou část jeho kariéry totiž provázela veřejná šeptanda o tom, že svou manželku roky podváděl se svými gay milenci. V roce 2010 například přišel National Enquirer s tvrzením očitého svědka, který tvrdil, že Travolta byl roky členem jisté „tajné gay lázeňské subkultury“. Robert Randolph o tomto fenoménu dokonce napsal knihu s výstižným názvem Už se nikdy v tomto městě nevykoupeš a očitý svědek také popsal, že Travoltu viděl s jeho milencem, kterého se nemohl nabažit.

V roce 2014 zase pro změnu New York Daily News přišli s článkem, ve kterém jistý kalifornský pilot podrobně popisoval svůj milenecký poměr se slavným hercem, který trval dlouhých šest let. Tehdy z toho byla docela velká bulvární aféra. O rok později na toto téma dokonce vyšla kniha s názvem Kelly Preston Bez scénáře: Beznadějně oddaná manželka Johna Travolty.

V roce 2017 byl pro změnu publikován článek o tom, jak Travoltovy gay aférky přiměly samotnou Kelly Preston k milostnému románku s hercem Kevinem Costnerem. Aférka mezi Kelly a Costnerem údajně začala v devadesátých letech, když spolu tihle dva natáčeli film For Love of the Game a podle deníku, který psal Travoltův zesnulý obchodní manažer Jonathan Krane, byl Travolta velice žárlivý. Popsal také špinavé detaily zvráceného manželství Kelly a Johna, které Travoltovi umožnilo mít tolik homosexuálních vztahů, kolik chtěl, ale žádné heterosexuální.

Podle poznámek v deníku Jonathana Kranea si byl Travolta svou ženou Kelly jistý, ale její aférka s Costnerem ho doháněla k velké žárlivosti. V jedné poznámce v deníku přímo Krane píše: „Kelly vykazovala známky narušení pod tlakem skrývání Johnových gay záležitostí. Řekla mi, že měla poměr s Kevinem Costnerem.“

Zdá se tedy, že manželství to bylo hezké jen na pohled a není se co divit, že Kelly Preston stres ze vztahu s Travoltou odnesla na svém zdraví a nakonec zemřela v tak mladém věku.

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47