Kurt Russell a Goldie Hawn rozněžnili fanoušky, když se královsky oblékli na party jejich vnučky

 Celebrity 
07. října 2022 08:40 / Pavla Krejčí
  2
📷
1 fotografie v galerii
Pyšní prarodiče Kurt Russell a Goldie Hawn  Depositphotos
Dlouholetí partneři Goldie Hawn a Kurt Russell získali vskutku jedinečný titul. Byli označeni za „prarodiče roku“ poté, co se oblékli jako královský pár během oslavy narozenin jejich vnučky Rani Rose. Fotografii sdíleli na Instagramu a ihned se pod ní rozpoutala slovní bitva. Jejich fanoušci se předháněli v tom, kdo jim dřív vyjádří obdiv a sympatie.

Goldie Hawn a Kurt Russell zažívají příběh jako z pohádky. Nikdy se nevzali, přesto tvoří jeden z nejšťastnějších a nejkrásnějších páru showbyznysu. Mnozí jejich rozhodnutí nikdy se nevzít odsuzovali, ale možná právě v tom spočívá jejich recept na štěstí. Na druhou stranu, možná je to pouhá skrytá závist. Jen z málokterého páru sálá téměř po 40 společných letech taková láska a vzájemný respekt jako právě z nich.

Znovu ukázali, že hranice mezi realitou a pohádkovým světem je velmi tenká. Goldie o víkendu na svém instagramovém účtu sdílela rozkošnou fotografii, na níž je k vidění společně s Kurtem a vnučkou Rani Rose. Dívenka slavila 4. narozeniny a její oslava se nesla v královském duchu. Pár dodržel dresscode party a oblékl se vskutku královsky. Sladili se s malou Rani Rose do modrých kostýmů. Zatímco Goldie oblékla šaty jako pravá královna, Kurt vedle ní s obrovskou korunou na hlavě vypadal jako hodný, ale uctívaný panovník své země.

„Všechno nejlepší ke 4. narozeninám naše drahá Rani Rose. Jsi skutečná královna!" rozplývala se pyšná babička Goldie Hawn v popisku fotky.

Ačkoliv je Rani Rose nejmladší dcerou Goldieny dcery, neméně slavné herečky Kate Hudson, Kurt ji bere jako vlastní vnučku. Jako pravý dědeček pro ni neváhá udělat první poslední, dokonce se obléknout i do kostýmu.

Fotografie měla takový úspěch, že rozněžnila fanoušky i známé osobnosti. Nyní čítá téměř 500 tisíc lajků. V komentářích se objevilo nespočet pochval. Mezi nadšence patřila i Sharon Stone, která okomentovala fotku slovy "to je prostě top".

„To je naprosto rozkošný obrázek," napsal další sledující, zatímco jiný komentoval: „Tak roztomilé. Takové požehnaní za tak úžasné prarodiče". Další uvedl, že by měli být považováni za „prarodiče roku“.

Slova chvály se co minutu hromadily: „Jak krásné dětství to musí být, když máte prarodiče, kteří se stanou kýmkoli, aby se váš sen stal skutečností. Prostě krásné."

„Tohle je ta nejrozkošnější věc vůbec," následoval komentář. „Jaké štěstí, že máš za babičku Goldie Hawn Nejlepší babička," řekl další.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Goldie Hawn (@goldiehawn)

 

Kurt a Goldie svou pohádku zažívají od roku 1983. Harmonický pár tvoří nejen v reálném životě, ale také za kamerou. Možná si vzpomenete na jejich ikonický snímek Přes palubu z roku 1987, ve kterém Kurt „převychovával“ bohatou paničku alias Goldie, která ztratila paměť. Dokonce se nedávno objevili ve dvou filmech Vánoční kronika, ve kterých ztvárnili Santa Clause a paní Clausovou. 

Goldie má z předchozího manželství s Billem Hudsonem dvě děti. Kromě Kate přivítali i syna Olivera. Oba však považují za otce Kurta, jelikož je vychoval. Ten má z předchozího vztahu syna Bostona Russella. Společným potomkem Goldie a Kurta je pak Wyatt Russell.

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47