Nicolas Cage a manželka Riko se stali rodiči. Narodila se jim dcera

 Celebrity 
09. září 2022 12:51 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Nicolas Cage je po třetí otcem Depositphotos
Nicolas Cage se stal třínásobným otcem. Jeho pátá manželka Riko Shibata porodila holčičku, která nese opravdu zajímavé jméno. Dostala ho na počest Cageova otce.

Nicolas Cage se znovu stal otcem. Manželka Riko Shibata porodila holčičku. Ačkoliv jméno dítěte nepotvrdili, již několikrát se nechali slyšet, že dceru netradičně pojmenují jako August Francesca Coppola Cage. Dříve měli v plánu pojmenovat ji Lennon podle zpěváka Johna Lennona, z toho však nakonec sešlo.

Osmapadesátiletý Cage v březnu prozradil, že by rádi poctili jeho otce. Prozradil, že si vybrali jméno Augie, pokud by měli mít holčičku: „Augie byla přezdívka mého otce," řekl.

„Nicolas a Riko s radostí oznamují narození své dcery,“ řekl jejich zástupce magazínu People. „Matka a dcera se mají dobře."  Jedná se již o hercovo třetí dítě, zatímco Riko se stala matkou poprvé. Cage má také dva syny Kal-Ela (16) a Westona (31) z předchozích manželství.

Těhotenství Riko prozradili začátkem ledna. „Nastávající rodiče jsou nadšení!" řekl tehdy jejich zástupce pro People. Herec se pak v dubnu během pořadu The Kelly Clarkson Show podělil o zprávu, že se mu narodí holčička. „Mám velkou novinku pro všechny," řekl. „Budu mít malou holčičku."

Cage neskrýval nadšení, že se znovu stane otcem. „Moji kluci jsou všichni dospělí a chybí mi návštěvy hračkářství. Chybí mi zpívání ukolébavek a houpání v houpacím křesle," řekl začátkem tohoto měsíce. „Těším se, až se k tomu vrátím."

Cage se se svou nynější manželkou setkal v Japonsku v roce 2020, když natáčela film Sion Sono's Prisoners Of Ghostland. Riko hrála jednu ze čtyř manekýn. Zasnoubili se krátce poté a svatba se uskutečnila v únoru 2021. Obřad byl velmi intimní a soukromý. Uskutečnil se v hotelu Wynn, v Las Vegas na počest narozenin jeho zesnulého otce. Během obřadu měla Riko na sobě ručně vyrobené černé svatební kimono, zatímco Nicolas si oblékl černý smoking se žluto-růžovou knoflíkovou dírkou, která ladila s kyticí jeho manželky.

Cage byl předtím čtyřikrát ženatý – s Patricií Arquette, Lisou Marie Presley, Alicí Kim a Ericou Koike. „Jsem opravdu šťastně ženatý. Vím, že pět je hodně,“ řekl v narážce na to, kolikrát se oženil, a dodal: „Ale myslím, že tentokrát jsem to pochopil správně.“ 

Po svatbě uspořádali malou oslavu, které se zúčastnila Nicolasova třetí manželka Alice, která zůstala jeho dobrou kamarádkou, a jejich syn Kal.

Autorský článek, další zdroj: people.com, dailymail.co.uk

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?