Tohle jste ještě neviděli: Troška v kombinéze a s přilbou, že by ulítlá nová komedie?

 Celebrity 
16. května 2015 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Zdeněk Troška ve žluté přilbě a oblečku... že by snad nový film z prostředí jaderné elektrárny? JETE
Režisér Zdeněk Troška, který v pondělí oslaví své 62. narozeniny nepřestává šokovat. Nejdříve byly statisíce diváků v šoku z toho, že se režisér Sluncí, sen, Kameňáků, Babovřesk, pohádek objevil v reklamě na jeden z bankovních ústavů. Teď jsou zase v úžasu z toho, jakou stavbu v Česku Troška navštívil.

V pátek se totiž vydal na prohlídku Jaderné elektrárny Temelín. On, který prohlašoval, že větší obludu už v jeho milovaných, rodných jižních Čechách už postavit nemohli a že tím zničili kus nádherné krajiny, oblékl slušivou žlutou kombinézu a přilbu a vydal se do útrob kontroverzní mega stavby.

Ale doba se mění, názory lidí taky a tak i slavný režisér změnil zřejmě svůj postoj a vydal se na několikahodinovou exkurzi. Zájmu o prohlídku Temelína si jeho ředitel Bohdan Zronek prý velmi váží a nadchlo jej, o co všechno se slavný umělec zajímal.

"Jako filmový režisér mám velkou fantazii, ale to co jsem viděl tady, to je opravdu neuvěřitelné. Všechny ty velké stroje, všechny ty prostory, labyrinty chodeb, bezpečnostní zařízení, to jsem opravdu nečekal. Chvílemi jsem měl pocit, že jsme na kosmodromu v Houstonu nebo v Bajkonuru, nastupujeme do rakety a poletíme na měsíc. Skláním se přede všemi, kteří to vymysleli, zapojili a provozují,“ prohlásil při své návštěvě jaderné elektrárny.

Interiéry zařízení se mu líbily, dokázal by si je představit i pro natáčení některého ze svých filmů, jenomže tohle by mu asi nevyšlo. Uvnitř elektrárny platí přísná bezpečnostní opatřeni a dostat mnohačlenný štáb dovnitř je téměř nemožné. Tak si bude muset Troška najít případně jinou industriální stavbu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod