Mladá manželka Beckhama pláče na Instagramu. Od té doby, co vyšlo najevo, že se nesnáší se svou tchýní Victorií, veřejně sdílí svůj smutek

 Celebrity 
11. srpna 2022 13:20 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Nicola Peltz se snaží dělat chudinku Depositphotos
A je to tady. A netrvalo to ani dlouho. Sotva se začalo psát o tom, jak hrozivé jsou vztahy mezi Victorií Beckham a její snachou Nicolou Peltz, čerstvá ženuška Brooklyna Beckhama už předvádí slzy na Instagramu.

Povídá se, že Nicola Peltz, která sice pochází z miliardářské rodiny, ale touží po kariéře herečky a slávě, si vzala Brooklyna Beckhama právě z toho důvodu, aby se přes rodinu Beckhamových, která tedy slavná opravdu je, taky stala slavnou.

Je to právě možná jeden z důvodů, proč spolu Victoria Beckham a Nicola Peltz nemluví a vztahy jsou doslova na bodu mrazu. Nicola na zprávy o napjatých vztazích, což vyzradil dobře informovaný zdroj rodiny Davida Beckhama, reagovala prakticky okamžitě. A bohužel, reagovala přesně tak, aby si jí všiml celý svět.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by



Nicola si na Instagram udělala fotku, na které je v posteli ubrečená, i když žádné slzy na fotografii vidět nejsou a dost možná se jedná spíš o nějaký herecký výkon. A k fotce připsala samozřejmě náležitě trpitelská moudra.



"Někdy je pro mě těžké ukázat svoji smutnou stránku. Díky tomu, že jsem vyrůstala se sedmi sourozenci a dvěma velmi silnými rodiči, byla jsem opravdu tvrdá, vtloukali do mě, abych nedovolila lidem, aby mě srazili nebo mi zranili srdce. Přimělo mě to postavit takovou zeď, abych se chránila, zvláště v tomto odvětví. Všichni máme dny, kdy se kvůli lidem cítíme špatně a je v pořádku, když vás to bolí. Jen jsem si myslela, že něco napíšu, protože tu svou stránku nikdy neukazuji. Ale chtěla jsem ukázat tuto svou stránku. Mám vás všechny moc ráda a opravdu si vážím vaší podpory. Znamená to tolik, když jste na mé stránce milí, chci, abyste věděli, že vás vidím, slyším vás a hodně to pro mě znamená," napsala Nicola.

[:id_1:]

A hned tímhle svým výstupem získala pozornost, po které tolik touží. Dokonce na tenhle kousek ulovila i několik slavných osobností. Například herečka Selma Blair napsala: "Krásná Nicolo, před mnoha lety jsme se potkaly a já jsem byla samozřejmě ohromena tvojí laskavostí. Tvou milostí. Byla jsem slabá a unavená a starší než ty a ty jsi mi naslouchala. Navždy tě budu považovat za andělské dítě. V jakékoli náladě nebo pocitu, ve kterém se nacházíš. Posílam objetí." To Paris Hilton byla stručná a napsala pouze "Miluji tě."

Jak už jsme psali, vztahy mezi Victorií Beckham a Nicolou Peltz nebyly přinejmenším nic moc už před dubnovou svatbou, teď ale podle zdrojů z jejich okolí spolu nemluví vůbec a jedna nesnáší druhou. A podle všeho teď Beckhamovi přišli i o kontakt se svým synem, protože Brooklyn se postavil na stranu své manželky, tedy proti své matce.

Otázkou je, zda se to Nicole tak nějak celé nebortí pod rukama. Pokud měla v úmyslu postavit svoji slávu na slávě rodiny Beckhamových, která tedy slavná skutečně je, pak to, že se nesnáší se svou tchýní jí ke slávě nebo prestižnějším hollywoodským rolím rozhodně nepomůže. Navíc Brooklyn Beckham taky není žádné terno, protože se už pokoušel o různé kariéry, ale v žádné neuspěl. Od svatby sice manželé dostaly nějaké společné modelingové zakázky, ale to také nepotrvá věčně. Takže to vypadá, že ještě ke všemu musí jejich luxusní život podporovat některá z rodin, a s největší pravděpodobností to zrovna Beckhamovi nebudou.

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve