Amber Heard prodala svůj dům v Kalifornii za milion dolarů, aby mohla splatit odškodné Deppovi

 Celebrity 
05. srpna 2022 09:48 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Amber Heard je údajně ve finanční tísni Depositphotos
Amber Heard se ocitá v úzkých. Přestože se úpěnlivě snaží dosáhnout zrušení verdiktu soudu, situace v její prospěch příliš pozitivně nemluví. Svému exmanželovi stále musí vyplatit odškodné a jak se zdá, shání peníze, kde se dá. Nedávno prodala svůj dům v Kalifornii za 1 milión dolarů.

Ačkoliv byl v případu Depp vs. Heard už před několika měsíci vynesen rozsudek, problémy stále nekončí. Heard se snaží rozsudek zvrátit, patrně aby nemusela bývalému manželovi vyplatit opravdu vysoké odškodné. Zdá se, že se herečka potýká s finanční krizí. Vypovídají o tom totiž její dosavadní kroky. Často byla vídána v secondhandech a sama se nechala slyšet, že se blíží k vyhlášení bankrotu. Nedávno se uchýlila k dalšímu kroku – prodala svůj dům v Kalifornii.

Pouštní usedlost Yucca Valley disponuje třemi ložnicemi, třemi koupelnami a leží asi na 6 akrech půdy. Areál se může pochlubit skalami, horami a výhledy na poušť. Součástí je i 110metrový most, který vede k horskému altánu. Obrovská garáž se pak rozkládá na 1200 čtverečních stopách. V předchozí nabídce domu v popisu zaznívalo, že „šance koupit tuto nemovitost přichází jen jednou za život“.

Heard prodala dům mimo oficiální realitní trh. Podle webu The NY Post dostupné záznamy potvrzují, že dům prodala 18. července za 1,05 milionu dolarů. Novými majiteli se měli stát Rickard a Carol-Jeannette Jorgensenovi, z New Jersey, kteří vlastní nemovitost, v Nevadě, a jsou zakladateli společnosti Jorgensen & Company LLC. Heard na prodeji dost vydělala. Dům totiž v roce 2019 koupila jen za 570 000 dolarů.

Prodejem domu si sice poměrně přilepšila, přesto stále Deppovi dluží podstatnou částku. Celkově bylo herečce uloženo, aby uhradila odškodné ve výši 10 milionů dolarů plus 350 000 dolarů jako represivní odškodnění. Depp byl shledám vinným v jednom bodě její protižaloby a musel jí vyplatit 2 milion dolarů. Heard mu tak v konečném důsledku musí vyplatit 8,3 milionů dolarů, které prý nemá.

Brzy po skončení procesu se její právní zástupkyně Elaine Bredehoft objevila v ranní talk show, aby řekla, že její klientka nebude schopna zaplatit obrovskou částku, kterou Deppovi dluží.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dirt (@dirtdotcom)

 

Podle nezapečetěných dokumentů, které se vztahují k jejich rozvodu, je však skutečnost trochu jiná. Heard mělo být po rozvodu vyplaceno až několik desítek milionů dolarů. Dokumenty také ukazují, že Heard podala žádost o vyplacení poloviny honoráře, tedy 33 milionů dolarů, který dostal Depp za čtvrtý díl Pirátů z Karibiku. Byl totiž natočen v době trvání jejich manželství. Její žádost však byla zamítnuta.

Autorský článek, další zdroj: nypost.com

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008