Herečku Ashley Judd i její sestru Wynonnu vyškrtla jejich zesnulá matka ze závěti. K jejich velkému překvapení dědit nebudou

 Celebrity 
03. srpna 2022 11:30 / Mirka Malá
  1
📷
2 fotografie v galerii
Countryová hvězda vydědila obě dcery Depositphotos
S dcerou Wynonnou tvořila Naomi Judd velmi úspěšné countryové duo, přesto k velkému překvapení všech, není Wynnona ani její sestra, slavná herečka Ashley Judd, v závěti své matky. Dědictví se tak nedočkají.

Šestasedmdesátiletá countryová hvězda Naomi Judd se 30. dubna zastřelila. Sebevraždu spáchala pravděpodobně z toho důvodu, že dlouhé roky bojovala s těžkými depresemi. Její smrt byla šokem, pro její rodinu i fanoušky pak přišel další šok v podobě její zajímavé závěti.

Naomi ve své závěti výslovně jmenovala svého manžela Larryho Stricklanda správcem veškerého jejího majetku, se kterým si jinými slovy může nakládat podle vlastního uvážení a závěť také výslovně říká, že Strickland, se kterým Naomi Judd žila třiatřicet let, nepotřebuje pro svá rozhodnutí svolení od žádných rodinných příslušníků, a dokonce ani soudů.

Je tedy, jasné, že Naomi Judd svoji závěť napsala tak, aby se její dcery Wynonna a Ashley nedostaly k žádnému jejímu majetku, pokud se nad nimi, lidově řečeno, Strickland nesmiluje. A co víc, závěť také uvádí, že si její manžel může účtovat jakékoliv sumy za své služby, které bude v souvislosti se správou jejího majetku vykonávat. Takže Strickland zkrátka dostane úplně všechno a může si s tím dělat doslova co chce.

A pro sestry Juddovy je to ještě horší, než to vypadá. Naomi zjevně při sepisování závěti, kterou napsala už v roce 2017, myslela úplně na všechno a vypadá to, že si dala velkou práci s tím, jak zabránit tomu, aby se její dcery dostaly byť jen k části jejího majetku. Do závěti totiž napsala i pokyny, jak se má postupovat v případě, že její manžel zemře nebo nebude ze zdravotních důvodů schopen její majetek spravovat. V takovém případě na jeho místo nastoupí jeho bratr Reginald a prezident jisté právní kanceláře, kteří se mají o její majetek společně starat.

V amerických médiích se již objevují zprávy o tom, že Wynonna Judd je z vyznění závěti své matky dost naštvaná. Aby taky ne. Se svou matkou tvořila velmi úspěšné countryové duo a polovina jejich úspěchu je jistě i její zásluhou. Naproti tomu herečka Ashley Judd, mladší z obou sester, se k závěti zatím nevyjádřila.

Závěť je šokem i pro veřejnost. Nikdy to totiž nevypadalo, že by sestry měly se svou matkou nějaké spory, natož Wynonna, která s ní zpívala a trávila s ní tedy spoustu času. Obě sestry se jen den po sebevraždě svojí matky také zúčastnily slavnostního uvedení své matky do Síně slávy countryové hudby.

Pravděpodobně se ale ve skutečnosti muselo uvnitř rodiny něco nepěkného odehrávat, a to nakonec vedlo k tomu, že Naomi Judd své dcery vyškrtla ze závěti. Ashley Judd například v jednom podcastu minulý měsíc řekla, že dokáže pochopit, že se její matka, jež se sama zastřelila, vyrovnávala s bolestí po letech, kdy trpěla "nediagnostikovanou a neléčenou duševní chorobou“.

Naomi Judd po sobě podle dostupných informací zanechala majetek ve výši zhruba 25 milionů dolarů. A jak to tak vypadá, tak se ani jedna z jejích dcer, kterým je osmapadesát, potažmo čtyřiapadesát v případě herečky Ashley Judd, k jejímu majetku nikdy nedostanou.

Ashley Judd má za sebou velmi úspěšnou filmovou kariéru, která kulminovala v devadesátých letech a jako herečka si vydělala dost. I když v posledních letech už netočí tak často, jako kdysi, stále dostává z Hollywoodu nabídky. Před třemi lety zářila v televizním špionážním seriálu Berlin Station a před sebou má dva připravované filmové projekty a ve snímku Anita si zahraje hlavní roli.

Autorský článek, další zdroj: Page Six

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve