Angelina Jolie doprovodila dceru Zaharu na vysokou školu a dala si s ní i s ostatními rodiči taneček

 Celebrity 
04. srpna 2022 09:31 / Mirka Malá
  4
📷
1 fotografie v galerii
Angelina Jolie má další dítě na vysoké škole Depositphotos
Angelina Jolie doprovodila dalšího svého potomka na vysokou školu. V roce 2019 se svým nejstarším synem Maddoxem letěla Angelina až do Jižní Koreje, kam tehdy nastupoval na tamní Yonsei University, a nyní se sedmnáctiletou Zaharou zavítala na prestižní vyšší uměleckou školu.

Vlastně šlo o seznamovací akci, kterou tato škola pravidelně pořádá pro nové studenty a jejich rodiče. Zatímco Brad Pitt chyběl, což je asi vzhledem k jeho vztahům s Angelinou poměrně logické, Angelina s dcerou přišla mezi ostatní rodiče.

Jde o Spelman College, což je umělecká škola jen pro studenty černé pleti, v Atlantě, ve státě Georgia. Angelina sama na svém instagramovém účtu před několika dny oznámila, že právě tuto školu bude Zahara v následujícíh letech navštěvovat. Škola je otevřená jen pro dívky černé pleti a rovněž na ní učí jen profesorky černé pleti.

A protože jde tedy o černošskou školu, samozřejmě se na školní akci také hodně tančilo. Zatímco ostatní rodiče to na parketu docela rozjížděli, Angelina se sice přidala, ale její taneční kreace byly na první pohled opatrné. Možná se jen před ostatními rodiči nechtěla jako slavná osobnost nějak zvlášť předvádět. I tak to totiž pro slavnou herečku bylo poměrně statečné, když vezmeme v úvahu, jak ostatní rodiče i studenti museli být z její přítomnosti doslova vedle.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený نجوم اليوم Njoom Alyoum (@njoomalyoum)

 

Spelman College, která byla založena v roce 1881, je podle svých webových stránek historicky nejstarší černošská vysoká škola a globální lídr ve vzdělávání žen afrického původu. Proč Angelina Jolie pro svou dceru zvolila zrovna tento typ vzdělání, se ale herečka nesvěřila.

Brad Pitt tedy na seznamovací akci školy chyběl, nicméně během propagace svého nového filmu Bullet Train v Los Angeles promluvil o tom, jak je hrdý na Zaharinu cestu do vysokoškolského vzdělávání. "Jsem na ni tak hrdý," řekl Pitt pro časopis Vanity Fair. "Je tak chytrá. Na vysoké škole se jí bude dařit ještě více. Je to vzrušující a krásný čas najít svou vlastní cestu a věnovat se svým zájmům. Jsem tak pyšný."

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Angelina Jolie fans (@angelinafansjolie)

 

Všechno ale kazí nekonečné soudní bitvy nejen o majetek, ale také právě o děti. Brad Pitt se sice šest let po rozpadu jeho manželství s Angelinou Jolie dostal k soudnímu rozhodnutí o střídavé péči, nicméně soudce Ouderkirk byl nakonec z případu odvolán pro své úzké kontakty s právní firmou Brada Pitta. Takže se díky tomu vlastně všechno vrátí na začátek. Ještě štěstí, že děti jsou už velké. Nejmladším dvojčatům Knox a Vivienne je čtrnáct let.

Zahara je tedy dalším dítětem, které odchází z domova, a tak bude mít Angelina kromě schůzek se svými právníky také více času na filmování. I když zrovna inkasovala velmi luxusní sumu za prodej poloviny vinařství Château Miraval, kvůli čemuž ji Brad Pitt zažaloval.

Nicméně poslední dva filmy, které Angelina v uplynulých dvou letech natočila, neměly téměř žádný úspěch. Zapadl jak snímek s českým názvem Kdo mi jde po krku, tak i fantasy film Eternals. Aby si udržela svůj kredit, musí Angelina Jolie natočit zase nějaký trhák. A tím bude dozajista Maleficent 3, ve kterém si znovu zopakuje roli královny Zloby. Zatím ale není jasné, kdy se začne natáčet ani kdy se film má dostat do kin. Herečka by měla v budoucnu pracovat také na snímku Every Note Played, ani v tomto případě ale zatím neexistuje žádný oficiální produkční plán.

Autorský článek, další zdroj: Instagram, Page Six.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve