Amber Heard nemá peníze, a musela prodat dům, jehož vlastnictví přiznala teprve nedávno

 Celebrity 
02. srpna 2022 14:14 / Mirka Malá
  1
📷
2 fotografie v galerii
Amber Heard shání peníze kde se dá Depositphotos
Dlouho Amber Heard tvrdila, že žádný takový dům nemá, pak nakonec začala fotky z domu dávat i na Instagram. Jenomže teď už si romantiky v Yucca Valley užívat nebude. Svému exmanželovi Johnnymu Deppovi musí zaplatit tučné odškodné, a tak dům musela prodat.

Amber Heard podle soudního rozsudku musí Johnnymu Deppovi zaplatit za pomluvu o jeho násilnické povaze zaplatit něco málo přes deset milionů dolarů, ty herečka dozajista nemá. Zas tak slavná totiž nikdy nebyla a její honoráře nedosahovaly žádných závratných částek. A co hůř, poté, co se u soudu ukázalo, co je Amber zač, ji Hollywood vykopl předními dveřmi stejně jako před lety Johnnyho Deppa, když ho jeho tehdy ještě manželka označila za násilníka.

Amber tedy na výplatu soudem stanoveného odškodnění rozhodně nemá, a tak se musí pořádně otáčet, aby peníze dala dohromady. A musela prodat i dům, o kterém kdysi tvrdila, že jí nepatří.

Amber dům se třemi ložnicemi v Yucca Valley, v Joshua Tree National Parku, tajně koupila v roce 2019. Nějakou dobu odmítala přiznat, že jí dům patří, ale nakonec se jím chlubila i na Instagramu. Tehdy za něj Amber zaplatila 570 tisíc dolarů. V poušti je sice obrovské vedro, takže okna musí mít speciální folie, aby jimi do domu nepronikalo tak velké teplo, Amber Heard tam ale žila ráda.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Amber Heard (@amberheard)

Herečka, která byla u soudu označena za osobu trpící těžkými formami různých psychických onemocnění, se totiž zjevně považuje nebo alespoň považovala za umělkyni a v Joshua Tree žije celá řada svobodomyslných hipsterských umělců, takže Amber se tam zjevně cítila jako mezi svými. A do Los Angeles je to odsud dvě hodiny jízdy autem, což na americké poměry není prakticky nic.

Jenomže tohle všechno je už pro Amber Heard minulostí. Dům se sotva ohřál v realitní nabídce a byl obratem prodán za 1,1 milionu dolarů, takže herečka na něm velmi slušně vydělala, když ho prodala prakticky za dvojnásobek. A to se Amber k vlastnictví domu přiznala až letos v květnu, když to prasklo u soudu.

Amber stále podle dostupných informací žije v posledních týdnech v Hamptons, což je opravdu na druhém konci Ameriky. Je to ale velmi oblíbené a velmi luxusní letovisko pro bohaté newyorčany, takže Amber si pravděpodobně řekla, že je nejvyšší čas udělat si nové lukrativní kontakty, když to teď v Hollywoodu nemá vůbec růžové. Lze ale předpokládat, že si v Hamptons žádnou nemovitost nekoupila, protože na to by skutečně neměla. Nejspíš tak žije někde v pronájmu a snaží se o seznámení s vlivnými boháči.

Podle zpráv z amerických médií byla Amber v posledních týdnech hned několikrát viděna v luxusní restauraci, kam chodí jen prominentní osobnosti, ať už jde o byznysmeny nebo producenty a herce. Zřejmě tam shání práci nebo peníze, které musí Johnnymu Deppovi zaplatit.

Je jasné, že Amber Heard si v pokračování Aquamana nezahraje, respektive ona svůj part filmu natočila, ale podle posledních informací bude většina jejích scén vystřižena. Dokončeno je také natáčení snímku In the Fire, ale to rozhodně není žádný velkofilm, za který by Heard dostala velký honorář. A to je skutečně všechno, protože v oficiálních produkčních informacích u jména Amber Heard skutečně nefiguruje žádný nový projekt.

Možná si tak Amber bude rozpomenout na své dřívější povolání, které sice dělala jen krátkodobě, ale zkrátka dělala. Jak vyplynulo ze soudních dokumentů, které se dostaly na veřejnost, právní tým herečky žádal soud o vyškrtnutí některých důkazů, které chtěla u soudu použít protistrana. A mezi těmito vyškrtnutými věcmi byly také důkazy o tom, že než se poznala s Deppem, a rozjela se tak její herecká kariéra, pracovala jako luxusní callgirl a exotická tanečnice, jak se této profesi někdy diplomaticky říká.

Autorský článek, další zdroj: Dirt

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?