Brooklyn Beckham se oženil. Nevěsta i její šaty byly úchvatné, její bohatsví je doslova dechberoucí

 Celebrity 
11. dubna 2022 14:07 / Patricie Chládková
  0
📷
1 fotografie v galerii
Brooklyn Beckham se o víkendu oženil s herečkou Nicolou Peltz Depositphotos
Prvorozený syn bývalé členky Spice Girls „Posh Spice“ Victorie Beckham a hvězdného anglického fotbalisty v důchodu Davida Beckhama si v minulém týdnu vzal modelku a herečku Nicolu Peltz.

Teprve 23letý Brooklyn, aspirující kulinářská celebrita a příležitostný fotograf se v sobotu 9.dubna po dvou leté známosti oženil s o čtyři roky starší americkou herečkou Nicolou Peltz.

Nicola je jedním z osmi dětí amerického investora Nelsona Peltze, jehož jmění je odhadováno na 1,7miliardy dolarů.

Příliš dlouhé zásnuby

Novomanželé se seznámili už v roce 2017 na festivalu Coachella, který Brooklyn navštívil se svou tehdejší přítelkyní. Po boku Nicoly se začal objevovat v průběhu roku 2019 a oba vztah oficiálně potvrdili v lednu 2020 prostřednictvím účtů na Instagramu. Zásnuby pak Brooklyn oznámil veřejnosti 11. července 2021, svatba tedy přišla o necelé dva roky později.

Pohádková svatba

Samotná svatba se konala v rozlehlé luxusní rezidenci na Floridě, která patří rodině Nicoly. Oba novomanželé do manželství vstoupili s nemalým jměním a proto se rozhodli manželství ošetřit předmanželskou smlouvou. Brooklyn Beckham, nejstarší ze čtyř dětí hvězdného páru, je tu totiž tím, kdo udělal terno a ulovil dobrou partii. Vedle majetku Peltzových je ani ne půlmiliardové jmění ženichových rodičů spíše skromnými úsporami. Nicolin otec totiž není jen bohatý. Nelson Peltz je miliardářský finančník a podnikatel s aktivy odhadovanými společností Forbes v červnu na 1,7 miliardy dolarů.

Luxusní svatba dle zahraničních médií vyšla na více než 88 milionů korun a kvůli covidovým opatřením se opakované odkládala.

Nevěsta překvapivě neoblékla svatební šaty z dílny své tchýně Victorie, ale zvolila si nádherný hladký model s dlouhou vlečkou z domu Valentino, doplněný o krajkové rukavičky sahající nad lokty a dlouhý závoj lemovaný krajkou.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@nicolaannepeltz)

 

Domu Valentino zůstala věrná i zmíněná Victoria, která si oblékla dlouhé stříbrné splývavé šaty na ramínka.

Na svatebním obřadu se objevilo mnoho hostů z řad celebrit, například herečka Eva Longoria, tenistka Serena Williams, modelka Gigi Hadid, celebrita Kim Kardashian, stylistka Rachel Zoe nebo šéfkuchař Gordon Ramsey.

Sám Brooklyn se na Instagramu pochlubil fotkou své ženy s komentářem "Moje nádherná nevěsta". 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

 

Aktuálně není moc dostupných fotografií tím, že si nevěsta nepřála pořizování fotografií na telefony přítomných a hlavně také tím, že exkluzivní práva na svatbu novomanželů si v předstihu zakoupila americká mutace módního magazínu Vogue. Fotografie pak použije na své červnové vydání.

Zdroj: elle.com, vogue.co.uk

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod