Herečka Lindsay Lohan je vdanou paní. Vzala si bohatého finančníka

 Celebrity 
03. července 2022 16:29 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kdysi mívala velké trable, teď je nejšťastnější ženou na světě Depositphotos
Lindsay Lohan se zbavila všech trablů, které dlouhé roky provázely její život, a teď je nejšťastnější ženou na světě. V tichosti se vdala, prakticky jen několik hodin před svými šestatřicátými narozeninami.

Svatba podle všeho proběhla v pátek a jedinou informaci, kterou k tomu bývalá filmová hvězda poskytla, byl post na jejím instagramovém účtu. Následně pak informaci potvrdil stroze její mediální zástupce.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

 

"Jsem ta nejšťastnější žena na světě. Našel mě a věděl, že chci najít štěstí a milost a to vše zároveň. Jsem ohromena, že je to můj manžel. Můj život a moje všechno. Každá žena by se tak měla cítit každý den," napsala Lindsay k poměrně obyčejné fotce, na které je se svým novomanželem.

Bader Shammas je vlivný a bohatý finančník. Narodil se v Kuvajtu a studoval v Americe, takže ano, je to muž z Blízkého Východu.Už několik let pracuje v Dubaji jako víceprezident švýcarské banky Credit Suisse. A tam se také s Lidsay Lohan potkal, když se tam odstěhovala.

Lohan a Shammas se zasnoubili loni v listopadu po dvouletém chození. O jejich vztahu se toho sice moc neví, ale všechny možné zdroje potvrzují, že žádost o ruku skutečně přišla po dvou letech.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

 

Pro Lindsay, která prakticky od teenagerovských let zápasila s obrovským zájmem médií a neustála ani to, ani slávu, kterou jí její první filmy přinesly. Nakonec měla poměrně veliké problémy s drogami a alkoholem. Svůj život začala znovu dávat dohromady až poté, co se odstěhovala z Ameriky a nakonec po několika štacích zakotvila v Dubaji. Shammas rozhodně není mužem, který by se rád ukazoval novinářům a zdá se, že to Lindsay jen prospívá. Navíc jí evidentně ani nebrání v kariéře, takže Lohan dotočila film pro Netflix a před sebou má celou řadu nových projektů.

Nicméně mezi její bývalé milence patří hezká řádka nezbedných mužů, a dokonce i jedna žena. Asi nejproblémovější byl její vztah s Aaronem Carterem na začátku tohoto tisíciletí, chodila i s Wilmerem Valderramou. Později randila s britskou DJ Samathou Ronson a v roce 2012 v rozhovoru přiznala, že byla příliš odvážná a nakonec jí nezbylo nic než zlomené srdce.

Přesto ale byl láskou jejího života někdo, jehož jméno nikdy neprozradila a tvrdila, že se nejednalo o známou osobnost. A tohle tajemství si asi už Lindsay Lohan nechá pro sebe. Každopádně pak roky chodila s ruským playboyem žijícím v Londýně Jegorem Tarabasovem a byla s ním dokonce zasnoubená, ale v roce 2016 zásnuby zrušila. A to bylo určitě dobře, protože Tarabasov rozhodně neměl dobrou pověst. Lohan se pak odstěhovala do Dubaje, kde nakonec našla štěstí, které celý život hledala.

Autorský článek, další zdroj: Page Six

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008