Regina Rázlová zažívá hvězdný comeback a její nové role budou mít přímo rajcovní šmrnc!

 Celebrity 
15. dubna 2014 05:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Nedávno se po dlouhé době ukázala i ve společnosti Foto: Žena regionu
Vody se uklidnily, vzduch začíná být dýchatelnější a Regina Rázlová se znovu vrací do společnosti filmové, divadelní a dokonce i té rodinné. Minulost nelze hodit za hlavu, ale lze nabrat druhý dech. V mládí nádherná herečka byla naposledy viděna ve filmu Kolja roku 1996 a potom šmitec. Od té doby se vezla dolů. Tento rok ji však uvidíte hned v několika rolích, ovšem nečekejte, že v šestašedesáti ztratila šmrnc.

V prvé řadě v pražském divadle Ungelt momentálně zkouší veselou hru Kurtizána. Prvotřídní pařížská kurtizána si na sklonku své kariéry přizná, že se zamilovala a ještě k tomu do mnohem mladšího chlapce. V lednu se začal natáčet film Poslední víkend, kde by podle všeho mělo být homosexuálů jako máku. Regina se má objevit i v chystané komedii Modelky s.r.o., která vypráví příběh dvou modelingových agentur, které vedou dvě někdejší kamarádky (Rázlová a Evelyna Steimarová), ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa.

Navíc se herečka těší na svoji dceru, která žije ve Francii a je malířkou. „Teď přijíždí do Čech. Státní Alšova galerie ji pozvala a pořádá velikou výstavu jejích obrazů. Je úžasné, že se vedení galerie rozhodlo nenechat tento mimořádný talent za hranicemi a chtějí ho vrátit domů. Ženy malířky, chtějí-li uspět, musí ze sebe vydat mnohem více než muži, a když jim k tomu pánbůh nadělil tři děti? No, určitě jsou zde ženy, které vědí, o čem mluvím. 10. května je vernisáž a bude k vidění i na zámku v Bechyni,” vypráví s nadšením Rázlová.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve