Herec Jandák přišel s šokujícím prohlášením: Vzácného psa jim z pozemku někdo ukradl

 Celebrity 
31. května 2022 11:17 / René Černý
  32
📷
8 fotografií v galerii
Vítězslav Jandák už prý ví, že jejich vzácný pes nezmizel náhodou Se svolením V. Jandáka
Bývalý politik a herec Vítězslav Jandák s rodinou už dva měsíce usilovně hledají psa Arnyho. Nejprve to vypadalo tak, že šlechtěný německý ovčák z pozemku na jihu Čech utekl za hárající fenou. Teď je vše jinak, neboť herec společně se synem přišli s doslova šokujícím prohlášením.

Že by psa, který by odešel, byť v noci z rozlehlého pozemku u Chlumu u Třeboně za celé dny a týdny nikdo neviděl, se zdá až nemožné. Jandákova rodina zalarmovala všechny policisty, hasiče, myslivce, veterináře, spolky z okolí, a také ze sousedního nedalekého Rakouska. Vylepili stovky plakátků, požádali stovky občanů,  aby se jim ozvali s jakoukoli informaci. Vše marně. 

"A pokud se objeví nějaká stopa, vždy se ukáže jako falešná. Bohužel! Je zřejmé, že náš Arny z našeho pozemku neodešel jen tak sám. Našli jsme v zadní části parcely, která je celá oplocená, rozstřižené pletivo. Jestli psa někdo záměrně ukradl, nebo pouze vylákal, to zatím nevíme," řekl inStory.cz smutně bývalý ministr kultury, poslanec a herec Vítězslav Jandák.

Z toho, že jim dvouletý, šlechtěný ovčák zmizel, je špatný on sám, jeho žena Zdena i celá rodina.  Hercův syn, televizní producent Vítězslav Jandák ml. dokonce vypsal odměnu 75 000 korun za nalezení psa nebo informace, které povedou k jeho nalezení.

"Máme už nějaké informace, které jsme předali policii a ta vše prověřuje. Je opravdu divné, že by psa nikdo neviděl. Volaly nám desítky lidí, že byl ovčák či vlčák spatřen, ale vždy se ukázalo, že to buď byla fena, nebo nakonec to bylo jiné plemeno. Ale už na začátku nám kdosi řekl, že Arnyho možná někdo ukradl na objednávku. Nebo prostě jen tak a čeká, až zvýšíme cenu," míní Jandák mladší.

Dvouletý, velmi hodný, ale krásný pes, může být u někoho na dvoře nebo zahradě. A protože Arny není typ psa, který stále štěká, nemusí si toho hned sousedé všimnout.

"Třeba ho i přejmenovali, ale psi mají minimálně půl roku na to, aby si pamatovali původní oslovení. My pořád doufáme a věříme, že se nám vrátí. Nebyl to jen pes, ale člen rodiny, součást nás. Před tím jsme měli labradora Alberta. Ten byl starý a odešel, tak jsme si po roce vzali tohohle a netušili jsme, co nás čeká," svěřil se smutně Vítězslav Jandák starší. 

Sám je prý jako tělo bez duše. On i jeho žena a celá rodina dělají maximum proto, aby se jim milovaný Arny vrátil. A prosím všechny, kdo by měli jakoukoli informaci, aby se ozvali. 

Autorský článek 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008