Legenda dětských pořadů Michal Nesvadba oznámil konec

 Celebrity 
25. května 2022 08:23 / René Černý
  4
📷
7 fotografií v galerii
Michal Nesvadba provází Kouzelnou školkou mnoho let Se svolením M. Nesvadby
Michal z Kouzelné školky - tak ho znají tisíce dětí, a to jak ty současné, tak i odrostlé, které na něm vyrůstaly. Jenomže herec a mim Michal Nesvadba není žádný kluk. Teď se dokonce rozhodl skončit. Tedy s jednou ze svých stěžejních rolí. Tou je právě průvodce televizního pořadu pro děti.

Michal Nesvadba oslaví letos v listopadu neuvěřitelné 65. narozeniny. Je tudíž už právoplatným důchodcem. I proto se rozhodl, že jako průvodce před kamerou skončí. "Bylo to krásné, dlouhé, ale bylo toho dost. Všechno jednou končí," řekl inStory.cz Michal Nesvatba, bývalý manžel herečky Světlany Nálepkové s níž má dospělou dceru Pepinu.

"Poprvé a naposledy dovezu dětem naživo Františka a Fanynku. To je můj dárek na rozloučenou s Kouzelnou školkou. Čtyřicet účinkujících. Kolečka budou létat vzduchem," prozradil  Michal Nesvadba o tour Fantazie na kolečkách, kterou se po celé republice rozloučí s Kouzelnou školkou.

Celkem 15 zastávek bude mít revue, kde bude jak Nesvadba, tak i další účinkující. Michal však přiveze dvě loutky, které ho provázejí právě televizním pořadem pro nejmenší. V něm se také svého času střídal s Dádou Patrasovou nebo Magdalenou Reifovou, ale také například s Jitkou Molavcovou, Libuší Havelkovou nebo Lubomírem Kostelkou.

Michal Nesvadba má herectví a vztah k dětem v genech. Nejenom jako otec a už i dědeček, ale jako syn slavného herce a kreslíře Miloše Nesvadby. Ten v úctyhodných 95 letech zemřel před dvěma lety. Dodnes na něj Michal vzpomíná. 

Nesvadba mladší se chce víc věnovat svým sólovým projektům, občas bude i nadále pro děti vystupovat, ale chce si víc užívat rodinu a klid. Kdekdo by řekl, že po mnoha a mnoha letech strávených s dětmi jich má dost, ale opak je pravdou.

"Já mám děti moc rád. Sám si připadám pořád jako velké dítě, i když je mi tolik, kolik mi je. Ale člověk je aspoň pořád mladý," dodal Nesvadba. 

Zdroj: Autorský článek .

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve