Meghan Markle obviněna vlastní sestrou z nezájmu o otce. Ten dostal mrtvici

 Celebrity 
27. května 2022 15:26 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Meghan Markle údajně nejeví zájem o zdravotní stav svého otce Depositphotos
Sesterské vztahy v rodině Markleových jsou dlouhodobě na bodě mrazu. A Samantha Markle si teď rozhodně nebere servítky a svou slavnou sestru Meghan obvinila z nezájmu, když jejich otec dostal mrtvici.

Samantha už v minulosti na Meghan nenechala nit suchou a teď se situace opakuje. Tvrdí, že se Meghan o zdravotní problémy svého otce nezajímá a označila to dokonce jako "týrání".

"Už toho tolik prožil,“ řekla Samantha v pořadu Dan Wootton Tonight. "Dva infarkty, pandemie a teď mrtvice. Nikdo z nás o Meghan neslyšel, to je nedbalost.“

Jaký je skutečný zdravotní stav sedmasedmdesátiletého Thomase Marklea není známo, Samantha ale v pořadu řekla, že už mu nezbývá moc času. A aby umocnila dramatičnost situace, řekla, že "pokud to nemůže moje sestra najít ve svém srdci nebo nemá morální svědomí, aby něco udělala, pak by se měla stydět."

Když ale Samantha v rozhovoru dostala otázku, zda Meghan alespoň platí výdaje spojené s léčbou jejich otce, nedala jednoznačnou odpověď.

Vše pramení z toho, že rodinné vztahy jsou dlouhodobě napjaté. Meghan se se svým otcem odcizila už před několika lety a jejich pošramocené vztahy se také v minulosti staly předmětem mediálního šílenství.

V minulosti také unikl na veřejnost dopis, který Meghan svému otci napsala: "Tati, mám tak zlomené srdce. Miluji tě. Mám jednoho otce. Prosím, přestaňte mě pronásledovat prostřednictvím médií, abychom mohli napravit náš vztah. Protože pokaždé, když za ní přijdou, aby se jí zeptali na nějaká fakta, je to šíp do mého srdce."

Meghan zjevně v dopise narážela na chování svojí sestry. Zdá se, že v rodině Markleových panují podobné poměry, jako v rodině Spearsových. Sláva a peníze i v tomto případě zjevně zdeformovaly vztahy do takové míry, že není cesty zpět.

Autorský článek, další zdroj: NY Post - Page Six

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47