Jennifer Aniston výjimečně promluvila o svém soukromí a prozradila netušené detaily o rozvodech a terapii

 Celebrity 
29. května 2022 08:19 / Mirka Malá
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jennifer Aniston musela po rozvodu s Pittem na terapii Depositphotos
Jennifer Aniston o svém soukromém životě mluví málokdy, nyní ale udělala výjimku a prozradila dosud netušené detaily o svých manželstvích s prominentními herci.

Aniston se v rozhovoru s Ellen DeGeneres vrátila daleko do minulosti, přesněji do doby, kdy se rozváděla s Bradem Pittem a zároveň končil kultovní seriál Přátelé. "No, rozvedla jsem se a šla na terapii. Poté jsem natočila film s názvem The Break-Up, byla jsem trochu dole, tak jsem si řekla víte co, lidi? Udělejme z toho úplně novou kapitolu. Prostě všechno ukončíme a začneme znovu. Fungovalo to skvěle,“ zavzpomínala herečka na těžké období.

To vše se stalo v roce 2005, kdy Aniston a Pitt v lednu zveřejnili konec jejich čtyřletého manželství a následně se v říjnu rozvedli. Tehdy se hodně mluvilo o tom, že Pitta z manželství s Jennifer odlákala Angelina Jolie, která dnes nemůže Pittovi přijít na jméno.

Karta se zase otočila a Aniston s Pittem se po sedmnácti letech dali opět dohromady, stali se z nich dobří přátelé.

Jennifer se nakonec provdala ještě jednou, tentokrát za herce Justina Therouxe. A dnes tvrdí, že obě manželství byla vlastně úspěšná. Zejména proto, že byli šťastní. Když se štěstí vytratilo, rozhodli se manželství ukončit.

"Nezůstala  bych v manželství ani ze strachu být sama. Strachu z toho, že nebudu schopna přežít. Zůstat v manželství založeném na obavách, to byste svému jedinému životu dělali medvědí službu. Když už se zdá, že už neexistuje možnost, aby to fungovalo, je v pořádku to ukončit. To není selhání. Kolem toho všeho máme spoustu klišé, která je třeba přepracovat a upravit, protože jde o velmi úzkoprsé myšlení," vysvětlila Jennifer , co se zřejmě naučila na terapii.

A i když od rozvodu s Therouxem v roce 2018 nebyla Jennifer na veřejnosti k vidění s žádným novým mužem, vede zjevně plnohodnotný život, ve kterém jí nic nechybí.

Autorský článek, další zdroj: People

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod