Michal Isteník se stěhuje z Mostu na Pálavu. Na televizní obrazovky zamíří seriál se spoustou vína

 Seriály & Filmy 
26. května 2022 09:41 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Michal Isteník je pohodář, který bydlí v obytném autě TV Prima
Je to skoro osudová spolupráce. Michala Isteníka pro televizi a film fakticky objevil scénárista a režisér Petr Kolečko, když ho obsadil do dnes již kultovní minisérie Most!. Tentokrát se ale Isteník stěhuje na Pálavu a zahraje si dalšího pohodáře.

Připravovaný seriál, jehož scénáristou není nikdo jiný než Petr Kolečko, je o partičce kamarádů, bývalých spolubydlících z vysokoškolské koleje, kteří se na Pálavě každých pět let pravidelně scházejí, aby zavzpomínali na staré časy. Michal Isteník, Patrik Děrgel, Pavla Dostálová, Jiří Panzner nebo Denisa Nesvačilová tak budou hrát postavy této 12dílné série.

Tahle pětka se ale díky náhodě a starému kamarádovi zasekne na Pálavě místo dvou dnů tak nějak na neurčito. Je to opravdu nesourodá skvadra, takže různých situací a dobrodružných scének ze života bude dost.

Pětici nesourodých kámošů totiž tvoří burzovní makléř, kterého hraje Patrik Děrgel, sportovkyně v podání Denisy Nesvačilové, svérázného flegmatika hraje samozřejmě Michal Isteník, knihkupce pak Jiří Panzner a podnikatelkou bude v seriálu Pálava Pavla Dostálová. Všichni si tam u vína tak nějak uvědomí, že odpočinek je stejně důležitý jako tvrdá práce. A že tyto dvě věci musí vždycky zůstat v rovnováze, přesně vyvážené jako chuť lahodného vína. Pálava tak ukáže, že možná nastal čas pro životní změnu.

Michal Isteník si svoji seriálovou postavu samozřejmě nemůže vynachválit. Ve své roli se cítí jako ryba ve vodě. "Je to milý kluk, který si z ničeho nedělá hlavu, procestoval celý svět a bydlí v obytném autě,“ popsal nám svého seriálového Michala.

To Denise Nesvačilové připomíná natáčení seriálu spíše dětské tábory. "Každé natáčení je tak trochu tábor, a jelikož jsme asi 250 kilometrů od domova a zůstáváme tu i po natáčení, tak tu jsme jak na dětském letním táboře,“ přiznala Denisa, jejíž sportovkyně Ája trpí tím, že nemá štěstí v lásce.

Kdy se seriál Pálava objeví na televizních obrazovkách, ještě není jasné. Během letní sezóny, do které by se skvěle tematicky hodil, to ale nejspíš nebude.

Zdroj: TV Prima

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008