Marc Anthony má další náhradu za Jennifer Lopez. Zasnoubil se s třiadvacetiletou modelkou

 Celebrity 
15. května 2022 13:50 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Marc Anthony má zálibu v krásných ženách Depositphotos
Marc Anthony má zkrátka ženy rád. Ženatý byl už třikrát a oženit se hodlá dokonce i počtvrté. A to s mladičkou modelkou Nadiou Ferreirou.

Třiadvacetiletá modelka je samozřejmě v sedmém nebi a už několik dní se na sociálních sítích chlubí svým zásnubním diamantovým prstenem a fotkami z narozeninového výletu soukromým tryskáčem. A zřejmě je to láska jako trám. Anthony a Ferreira vzbudili pozornost teprve před třemi měsíci, kdy spolu byli na dovolené v Mexiku a následně na Instagramu potvrdili svůj vztah.

Kdo je mladičká modelka?

Nadia Ferreira je paraguayská modelka, která v roce 2021 získala titul Miss Universe Paraguay. V soutěžích krásy se ale pokouší o kariéru už od svých teenagerovských let. V roce 2015 tak získala titul Miss Teen Universe Paraguay.

A ke slušné kariéře jí tituly krásy skutečně pomohly. Jako modelka se začala ve světě prosazovat v roce 2018 a většinou je k vidění na přehlídkových molech během týdnů módy v různých koutech světa.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Nadia Ferreira (@nadiatferreira)

Marc Anthony je o celých třicet let starší a potrpí si na krásné ženy. Zasnoubený byl už čtyřikrát, ale Claudette Lali mu utekla těsně před svatbou. Anthony se pak oženil s královnou krásy Dayanarou Torres, po ní přišla na řadu Jennifer Lopez a nakonec taky modelka Shannon De Lima, se kterou se Anthony rozvedl v roce 2017.

A protože má úspěšný zpěvák za sebou tolik manželství, je také mnohonásobným otcem. Má celkem šest dětí, některé ovšem nemanželské. S ex přítelkyní Debbie Rosado má dospělé děti Arianu a Chase a také dospělé syny s Dayanarou Torres, Cristiana a Ryana. S Jennifer Lopez má také dvě děti, čtrnáctiletá dvojčata Emme a Maximiliana.

Autorský článek, další zdroj: New York Post - Page Six

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?