Zklamaná čarodějnice z Arabely Andresíková: Rodina mě chtěla šoupnout do domova důchodců!

 Celebrity 
18. dubna 2015 04:58 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jana Andresíková trpí samotou, vlastní rodina se na ní vykašlala.  archiv
Životem a některými lidmi zklamaná a především svou rodinou je dnes jedna z nejlepších českých hereček a dabérek Jana Andresíková. Diváci ji znají z řady inscenací a filmů, ale proslavila se hlavně jako čarodějnice, alias paní Černá z Arabely, nebo lady z Kameňáků. Ač má velkou rodinu, žije sama.

Andresíková, která léta učila české začínající herce, moderátory nebo diplomaty mluvit, je sama jako kůl v plotě. Rodina, která bydlí ob dvě ulice ji zklamala. Díky dceři má pět vnoučat, ale až na výjimku ji prý všichni zavrhli.

"Nemít pár přátel, nevím. Rodina se na mě vykašlala a já nevím proč. Nejdřív mě přemlouvali, abych sem šla a pak se ke mě zachovali, no nehezky," prozradila Andresíková.

Před lety prodala dům na Davlí a pořídila si novostavbu na Mělnicku. Všichni ji to rozmlouvali. Ona uvěřila rodině, že se o ni postarají. Nakonec skončila jako samotářka.

"Říkali jsme to Janě všichni, že je divné, že se o ní chtějí starat, když ji před tím lety skoro neznali. Ona jim cpala peníze a nakonec ji ještě zeď řekl, že už je dost stará, tak ať jde do domova důchodců, barák prodá a peníze jim dá," řekla VIPStory.cz jedna z jejích známých.

Andresíková si, pokud dům teď prodá, chce koupit malý byt v Praze, aby byla blíže lékařům a dalším službám. Během života prožila to, co jiní by nezažili za tři životy.

"Prodělala jsem dvě klinické smrti, několik nehod, pádů, manžel se mi zastřelil skoro před očima a kdyby jsem chtěla i dobrovolně umřít. Ale žiju a umírat se mi ještě nechce," říká dnes smutná, ale přesto optimistická herečka a dabérka, která propůjčila svůj hlas třeba Whoopi Goldberg
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum