Ostrovy po pedofilovi Epsteinovi jsou na prodej. Mezi přáteli, se kterými měl sexuálně zneužívat nezletilé, nechyběl ani britský princ Andrew

 Celebrity 
26. března 2022 15:12 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jeffrey Epstein New York State Division of Criminal Justice / volný zdroj
Kauza finančníka Jeffreyho Epsteina je dobře známá. Měl zálibu v nezletilých dívkách, které sexuálně zneužíval se svými přáteli, mezi nimiž nechyběl ani britský princ Andrew. Epstein po svém zatčení raději spáchal sebevraždu, za prince Andrewa zaplatila tučné miliony sama královna. Ten přišel od té doby přišel o tituly, sociální sítě a vrátil i svá vyznamenání.

Teď jsou na prodej dva Epsteinovy ostrovy, které leží blízko sebe. Na jednom z nich se odehrály desítky sexuálních hrátek s nezletilými dívkami. Epstein na ně dříve rád zval i své stejně zvrhlé kamarády, jak píše TMZ.

V roce 2019 přinesl britský deník The Guardian zprávu o tom, že v soudních dokumentech k případu ženy, která měla pro Jeffreyho Epsteina obstarávat nezletilé dívky, figuruje také jméno britského prince Andrewa, syna královny Alžběty II. Ten se podle dokumentu měl dopustit osahávání mladé dívky právě na návštěvě v rezidenci u Epsteina.

Ostrovy s temnou minulostí

Ostrovy jsou na prodej za 125 milionů dolarů, jenomže kdo si je s takovou minulostí koupí? To bude zajímavé sledovat. Na druhou stranu jde o velmi privátní a luxusní místo. Kromě samotné nemovitosti s knihovnou, kinem a dokonce i japonskými lázněmi na jednom z ostrovů, je k dispozici i šest pláží.

Epstein koupil menší ze dvou ostrovů, tedy Little St. James v roce 1998 za 7,95 milionu dolarů. Do svého portfolia přidal později i sousední Great St. James za 17,5 milionu dolarů. V roce 2019 ale jeho skvělý život skončil poté, co byl zatčen na základě obvinění z obchodování se sexem. Žalobci ho vinili, že vozil dívky, některé ve věku pouhých 11 let, na ostrovy, kde je on a jeho kumpáni sexuálně zneužívali.

Od jeho smrti se prodává řada jeho nemovitostí. Nicméně komplex v Palm Beach za 18,5 milionu dolarů byl nakonec zbořen. Epstein měl kromě toho ještě velký dům v New Yorku za 51 milionů dolarů. 

Zdroj: TMZ, NY Postzpravy.aktualne.cz, echo24.cz

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod