Z Jágra je myslitel! A neuvěříte, co má na krku!

 Celebrity 
29. července 2015 00:04 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jaromír Jágr se nezdá, ale je z něj filosof. A cože to má na krku? facebook
Hokejová světová a česká hvězda Jaromír Jágr se ukazuje jako velký myslitel a filosof. Zatímco mu mnozí vyčítali, že před lety složil maturitu až na třetí pokus, nyní se někteří diví, co ze sportovce padá za moudra.

Jágr se zlatým křížem na prsou a velmi filosofickým projevem se objevil na profilu na sociální síti. A jako věřící člověk i zapřemýšlel.

„Sedím tady a přemýšlím... Myslím, že člověk má ve svém životě dva důležité úkoly. Prožít svůj život, jak nejlépe umí (neexistuje přesný návod, každý jsme jiný a každého dělá šťastného něco jiného) a najít cestu k Bohu. Čím rychleji najdeš tu cestu, tím lépe (šťastněji) svůj život prožiješ.(to vím na 100%),“ napsal Jaromír Jágr, který vydělává stovky milionů korun ročně.

Ne snad, že by Jarda Jágr chtěl moralizovat a někomu radit. Prostě se jen zamyslel a vyjádřil svůj názor. „Nebojte, nikomu neradím, jen mám pocit to napsat. Možná ta zpráva někomu pomůže. A i kdyby jen jednomu člověku. I to se cenní,“ dodal hokejista na závěr.

A desítky tisíc fanoušků nejen likovali jeho názor, ale také se s ním mnozí ztotožnili. Někteří si dokonce myslí, že Jágr je chlap, který to má v hlavě velmi srovnané a hodně nad sebou i životem přemýšlí. A ač by se zdálo, že sportovec vydělávající velký balík peněz je k okolnímu světu laxní, asi to tak nebude. Jeho slova svědčí o tom, že přemýšlí i nad ostatními, nad celým světem.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47