Vzácný okamžik pro Johna Travoltu. Konečně získal licenci k pilotování obřího Boeingu 737

 Celebrity 
22. března 2022 11:30 / Mirka Malá
  4
📷
1 fotografie v galerii
Travolta je celý život vášnivým letcem Depositphotos
Muselo to pro něho být něco jako horečka sobotní noci. Travolta totiž oslavil získání licence k pilotování obřího Boeingu 737 a splnil si tak svůj velký sen. Létat se totiž učí od 15 let a vlastní pilotní licence na celou řadu strojů.

Travoltova vášeň pro letadla je známá dlouhé roky. Nejen že ovládá řadu letadel, a také jich pěknou řádku vlastní, včetně Boeingu 707, Bombardier Challenger 601, Boeingu 727 a tří tryskových letadel Gulfstream, jak píše Daily Mail.

První pilotní licenci dostal už před 40 lety

Travolta se samozřejmě získáním nové pilotní licence pochlubil na sociálních sítích. Na svůj instagramový účet dal dokonce i video, které natočil u Boeingu 737 a napsal: "Je to pro mě velmi vzácný okamžik. Právě jsem dostal licenci na 737."

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený John Travolta (@johntravolta)

Travolta začal chodit na lekce létání už v 15 letech a od svých 22 let je licencovaným pilotem. Na svém rozsáhlém sídle na Floridě má dokonce vlastní runway i s pojezdovou dráhou pro svá letadla. Tam také žije se svými dvěma dětmi, jedenáctiletým Benjaminem a jedenadvacetiletou Ellou.

Benjamin se narodil rok a půl poté, co rodina v roce 2009 přišla o 16letého syna Jetta. Jejich matkou je Travoltova zesnulá manželka Kelly Preston, která zemřela ve věku 57 let v červenci 2020 na rakovinu. Travolta to tak navzdory své slávě nemá v soukromém životě vůbec jednoduché.

Zdroj: Daily Mail,TMZ.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod