Lucie Bílá dělá věci, které dříve nedělala. Pěkně to rozjela a ukázala i tchýni

 Celebrity 
11. srpna 2020 09:15 / René Černý
  0
📷
11 fotografií v galerii
Lucie Bílá má stále důvody k úsměvu Archiv L. Bílé
Lucie Bílá je prostě žena činu. Kromě koncertů dokáže hodiny dělat růžence, náramky a přívěšky, z jejichž výtěžku pomáhá konkrétním projektům. Buduje své divadlo, pomohla svému partnerovi zorganizovat závody ve vzpírání a k tomu ještě pozvat si hosty a zajet na chalupu.

Zlatá slavice musí být asi hodně zamilovaná. To, co jindy nedělala, teď dělá. Více se směje, přestala chodit hlavně v černé a funguje jako "obyčejná ženská".

"Prostě mě to baví a jsem šťastná," říká Lucie Bílá, která má za sebou náročné víkendy, ale je spokojená! Zatímco minulý víkend byl v Otvovicích velký charitativní bazar, na který dorazily i některé celebrity jako cvičitelka a moderátorka Hanka Kynychová, herečka a moderátorka Tereza Bebarová a další, tento víkend byl primárně ve znamení sportu.

"Otvovice zažily zase něco nového... Světové závody plné činek a obrovských lidí s neuvěřitelnou silou... Je to jiný svět a přitom tak podobný tomu mému... i já jsem vrcholový sportovec, ale dnes bych všechny medaile světa dala tomu svému chlapovi. Měl to celé na starost a byl neuvěřitelný. Klobouk dolů lásko moje, vážím si tě," napsala Lucie na svůj profil na sociální síti. Šlo vlastně o velké vyznání zpěvačky svému partnerovi Radkovi Filipimu.

Na akci, kam přijela až z Ostravy i její tchýně, maminka partnera Radka, měla zpěvačka i svůj charitativní stánek, kde vyráběla z korálků a dalších komponentů své šperky, které prodávala, aby výtěžek mohl jít opět na dobrou věc.

"Na svém muži miluji to, že udělá jakoukoli pitomost jen proto, abych nebyla ani na chvíli smutná," říká Lucie Bílá, která o Radkovi mluví jako o svém muži, i když nejsou sezdáni. 

Lucie po víkendových závodech Extrifit Cup v Otvovicích, které organizoval právě její Radek a které dopadly nad očekávání dobře, měla ještě ve zdejším kulturáčku, který zrenovovala, svůj pořad. Jako hosty si pozvala své přátele: Danu Morávkovou a svého dvorního klavíristu Petra Maláska. 

"Děkujeme za pozvání, milá Lucie. A všem v sále za krásný podvečer, Dana a Petr," napsali ke společné fotce slavní manželé. 

Do toho Lucie jezdí do Prahy kontrolovat, jak se mění bývalé Divadlo Ta Fantastika na Divadlo Lucie Bílé. "Vymyslela jsem si to, tak si to taky hlídám. Bude to krásný," hlásí zpěvačka do světa, která si ke spolupráci opět přizvala i svého bývalého partnera Petra Makovičku. Ten zavřel na Karlově náměstí svou kavárnu MODI, kterou spolu před skoro sedmi lety otevírali, a bude provozovat jinou přímo v divadle v Karlově ulici.

"S Luckou jsme zůstali přátelé, a to je důležité," podotkl Makovička, který dobře vychází i se současným zpěvaččiným partnerem Radkem. 

Mnozí se ptají, kdy a zda stíhá Bílá odpočívat. Ani tuhle část života zpěvačka nevynechává. Nevydrží prý sedět jen tak s rukama složenýma v klíně nebo někde bloumat týdny po horách.

"Když chci nabrat síly a energii, jedu na svou chaloupku do Českého ráje, kde to opravdu ráj je. Je tam úžasně, mám tam i svá zvířátka a je mi tam dobře," dodala zpěvačka, která na chalupě žije tak, jak se má - chalupářsky. Pak si zase, jak říká sama, namaluje na obličej zpěvačku a vyráží za svými fanoušky a diváky.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Celulitida trápí ženy bez ohledu na věk i postavu. Tělu je potřeba dodávat živiny, které jsou účinné...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty