Tohle je vítězka Česko Slovensko má talent! Zaslouží si to opravdu?

 Celebrity 
22. listopadu 2015 10:40 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Gyöngyi Bodišová se stala vítězkou další řady soutěže Česko Slovensko má talent Profimedia
Více její hlas a talent nebo její dojemný příběh zasáhl porotce a veřejnost v případě vítězky páté řady soutěže Česko Slovensko má talent? Tou se stala Gyöngyi (čte se děndi) Bodišová, která hned v prvním kole zaujala porotu svým podáním písně Vyznanie od Mariky Gombitové. Pak také svým životním příběhem.

Gyöngyi si prošla dětským domovem a chvíli bydlela i ve stanu na ulici. Možná právě to, na jaké dno spadla a až kam se dostala, dostalo porotu i diváky, kteří pro ni hlasovali.

Vzávěru finálového večera bylo nejdříve vyřazeno sedm soutěžících, mezi trojici nejlepších fanoušci svými hlasy poslali Gyöngyi Bodišovou, zpívající sochy Big Names a zpěváka Juraje Hnilicu, v následném superfinále už Hnilica nebyl.

"Mám skvělé pocity, nečekala jsem to, absolutně. Opravdu! Byla tam velká konkurence, nechápu to, ale moc děkuji lidem, kteří mi posílali hlasy," řekla šťastně vítězka, která získala ceny v hodnotě 100 tisíc euro, tedy skoro tří milionů korun. Pěvecké kariéře se chce věnovat logicky i nadále. Snad bude mít romská dívka šanci a prosadí se v malém, českém, šoubyznysovém rybníčku.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod