Tereza Bebarová má po odchodu z Ulice vlastní hobby pořad

 Celebrity 
02. srpna 2020 10:02 / René Černý
  0
📷
5 fotografií v galerii
Tereza Bebarová se pustila do vlastního pořadu Archiv T. Bebarové
Patnáct let strávila v nekonečném seriálu Ulice a v divadle. Teď se Tereza Bebarová nerealizuje jen jako herečka, ale i jako moderátorka, scénáristka, produkční i producentka svého nového pořadu. K ruce si přizvala nejenom cukrářského mága Josefa Maršálka, ale zapojí i řadu zajímavých lidí.

Už samotný název má v sobě i zkratku jejího jména - jmenuje se Čas na TE.BE. Kromě hostí z řad známých osobností nebo šikovných kutilů a odborníků na jednotlivá odvětví si k sobě přizvala kamaráda a cukrářského mága z televizní show Peče celá země Josefa Maršálka.

Do domácího prostředí svého rodinného domku za Prahou, kde unikátní hobby pořad vzniká, si Bebarová zve všechny diváky, kteří mají chuť se v dnešní náročné době bavit a třeba se i něco zajímavého dozvědět a přiučit.

„Jsem moc ráda, že s mým partnerem Ivanem Kotmelem nás napadl tenhle formát pořadu, který tu ještě vlastně nebyl. Kouzlo naší televizní show spočívá v tom, že je určena jak pro tradičního diváka, takové té střední i starší generace, tak taky dokáže komunikovat i s moderním, mladým člověkem, který běžnou televizi stále častěji opouští, protože s ní už nenachází společný jazyk,“ říká o pořadu Tereza Bebarová.

Lifestylový pořad je rozdělen do tří základních částí: Pečení v reálném čase - s cukrářskou a pekařskou celebritou Josefem Maršálkem, kdy má divák unikátní možnost upéct společně s televizními průvodci skvělý dezert krok za krokem a v reálném čase.

"Pracovat s Terezkou je prostě radost. Tam se snoubí profesionalita, humor a skvělá energie. Takhle to mám rád a vyhovuje mi to a musím říct, že u dílů, které jsme už natočili, jsme si užili spoustu legrace, ale také jsme vyrobili kilogramy skvělých zákusků a pečiva. Diváci sami uvidí, jak se dílo dařilo," podotkl Josef Maršálek.

Následuje Netradiční talk show, v níž se Tereza propojí s populárními osobnostmi a vedou společně rozhovory přes Skype nebo jiný komunikační prostředek. „Nepůjde jen o celebrity, ale chceme oslovovat i šikovné lidi z Česka a Slovenska. Naším záměrem je představit divákům zajímavé a kreativní osobnosti všech profesí,“ vysvětluje Bebarová.

A jako poslední část pořadu je Burza nápadů. Ta divákům nabízí zajímavé nápady a triky do domácnosti, které vyzkouší na vlastní kůži. Časem chtějí tvůrci oslovovat diváky a nabídnout jim uplatnění pro jejich osvědčené tipy a zkušenosti, které budou moci posílat ve formě klipů.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum