Bolest v rodině Karla Gotta. Ivana Gottová se dojemnými slovy rozloučila s milovanou fenkou Stellou

 Celebrity 
16. června 2020 08:30 / René Černý
  5
📷
6 fotografií v galerii
Karel Gott odešel loni, jeho fenka nyní Archiv Ivany Gottové
Ani ne rok po odchodu Karla Gotta prožívá jeho rodina další velkou bolest. Odešla jejich fenka retrievera Stella. Sama Ivana Gottová tuto informaci zveřejnila na sociální síti, kde také odhalila, co psí kamarádce, kterou její zesnulý manžel miloval, bylo. A z toho až mrazí…

Fenka Stella, stejně jako její páníček, trpěla onkologickým onemocněním. Je zvláštní, že v období, když rodina tesknila po odchodu slavného zpěváka, manžela a tatínka, propukla vážná nemoc i u psí společnice. Ta ale před tím ve vile na Bertramce nebyla. 

„Nejdražší Stellinko, děkujeme Ti za nádherných deset let, které jsme společně v lásce a psí radosti mohli s Tebou prožívat. Některé věci jsou mezi nebem a zemí a jen Bůh ví, proč jsi před pár měsíci onemocněla. Diagnóza zněla: lymfom. Dnes jsi nás opustila a naše veškeré myšlenky jsou s Tebou. Víme s pozemskou jistotou, že už zase ležíš u nohou svého milovaného páníčka. Stello, zůstáváš v našich srdcích a pozdravuj tam nahoře…,“ napsala Ivana Gottová za sebe i své dcery.

Ve chvílích, kdy Karel Gott byl na tom zdravotně špatně, trávila Stella týdny u ženy, která se specializuje na péči a výcvik pro psy. Možná, že stesk po páníčkovi, který odešel do hudebního nebe, udělal své.

Nicméně je zvláštní, že tak jako Karel Gott onemocněl rakovinou – nejprve mízních uzlin a následně krve, odešla i psí parťačka na podobné onemocnění. Přitom se málo ví, že u psů jsou desítky až stovky druhů rakovinových bujení, včetně poměrně častého onemocnění kůže.

Pro krásnou zlatou fenečku teskní jak sama vdova Ivana Gottová, tak i její dcery, Nelly a Charlotte. Zda si budou, až bolest odezní, pořizovat nového psího společníka nebo společnici, je asi ještě předčasné přemýšlet.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008