Diváci, těšte se. Bude se točit pokračování oblíbené pohádky

 Celebrity 
26. ledna 2020 16:37 / René Černý
  1
📷
6 fotografií v galerii
Tomáš Klus a Kamila Janovičová se vrátí i v pokračování oblíbené pohádky Archiv filmu
Už to bylo devět let, kdy režisér Ivo Macharáček natočil pohádku Tajemství staré bambitky s Ondřejem Vetchým a Kamilou Janovičovou, Jiřím Lábusem, Miroslavem Vladykou v hlavních rolích. Už za pár měsíců začne natáčet pokračování a slibuje nejen napínavý děj, ale i další zajímavé VIP tváře!

Tajemství staré bambitky a kouzelný hrnek - tak se bude jmenovat pokračování pohádky. Anička už nebude hrnčířka, ale královna. A Tomáš Klus, který si poprvé zahrál prince a díky tomu se také ještě více dostal do povědomí diváků, se prý také už teď těší před kameru.

Právě okolo kouzelného předmětu, tedy hrnku, se prý většina děje bude točit. „Vysvětlit to jednoduše není zcela možné a hlavně ani nemůžeme zatím tolik prozrazovat,“ nechce prozradit Ivo Macharáček, který kromě původních herců obsadil i Veroniku Khek Kubařovou, Markétu Plánkovou a zahraje si v pohádce i Václav Noid Bárta. 

"Už nebudu jenom ta hrnířka, ale královna. Sice starší, ale pořád svá. S princem Jakubem, tedy Tomášem Klusem se učí vládnout a starají se o sedmiletou princezničku. A umět vládnout je zkrátka pořádná věda," říká i hlavní představitelka Kamila Janovičová, herečka Jihočeského divadla.

Právě v asi nejzfilmovanějším českém kraji, jižních Čechách, se podstatná část bude odehrávat. Režisér si vybral oblast Novohradska a také Jindřichohradecka. Stále ale bude ve filmu hrát svou roli hrad Lemberk a natáčet se má i ve středních Čechách.

Tvůrci slibují, že tak, jako v každé správné pohádce, vše skončí happyendem, ale také děj nabídne spoustu napínavých situací a humor. Chybět prý nebudou ani vtipné narážky na současnou společnost a hodnoty, pro něž byla pohádka oblíbena. 

Jiří Lábus, který letos slaví 70. narozeniny, i jeho kolega Miroslav Vladyka, jenž oba v prvním díle hráli zákeřné a zlodějské rádce, kteří kradli tak, až se za nimi prášilo, zcela jistě zase najdou cestu, jak si přijít na své...

Premiéru by pohádka Tajemství staré bambitky a kouzelný hrnek měla mít koncem roku. Tak uvidíme, jak se bude divákům líbit. Původní díl byl velmi oblíbený.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008