Andrea Kalivodová vyráběla narozeninový dárek pro svého muže několik týdnů. Výsledek ovšem stojí za to!

 Celebrity 
06. ledna 2020 05:50 / Ema Maxová
  0
Loading...
📷
3 fotografie v galerii
Hlas Andrey Kalivodové je skutečně úchvatný Archiv A. Kalivodové
Andrea Tögel Kalivodová a Radek Tögel tvoří už mnoho let stabilní a harmonický pár, v němž zcela evidentně nechybí láska a vzájemný respekt. O tom svědčí i dárek, kterým Andrea Radka obdarovala k jeho padesátinám.

Radek oslavil narozeniny těsně po Vánocích, tedy 27. prosince. Podobně narození prosincoví oslavenci občas litují, že se narodili v době kolem Vánoc, protože v záplavě darů „od Ježíška“ se těm narozeninovým nevěnuje tolik pozornosti.

Ovšem Radek Tögel si rozhodně nemůže stěžovat! Dostal totiž originální osobní dárek, na který se jen tak nezapomíná. Je jím překrásný videoklip plný emocí. Zachycuje nejdůležitější milníky společného života manželů Töglových, stejně jako mnoho šťastných okamžiků, zážitků i prostou rodinnou pohodu.

Nechá vás také nakouknout v prostředí domova Andrey, Radka a jejich synů Adriana a Sebastiana a zavede vás na Andreina oblíbená místa. To vše za doprovodu písně „Jakou má barvu duha“, ve které Andrea nechala vyniknout svůj slavný hlas. Velkou část písně nazpívala talentovaná pěvkyně ve svém Peugeotu 3008, ve kterém se dopravuje na koncerty po celé republice, a díky skvělému odhlučnění vozu v něm často nacvičuje zpěv.

Přestože je videoklip dlouhý jen čtyři a půl minuty, jeho tvorba si vyžádala hodiny a hodiny práce. Vtěsnat je do Andreina nabitého programu zahrnující celou řadu vánočních koncertů po celé zemi, bylo nesmírně náročné. Stejně těžké bylo udržet celý projekt v tajnosti, aby videoklip zůstal pro Radka překvapením až do poslední chvíle. Každopádně je zřejmé, že výsledek se rozhodně povedl! 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít