Gott s novou písničkou s NoName narazil! Urážky a nechutné názory "fanoušků"!

 Celebrity 
18. července 2017 04:50 / René Černý
  1
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott s Igorem Timkem z NoName si umělecky velmi rozumí! archiv I. Timka
Karel Gott neví, kdy včas jako zpěvák odejít. To je to nejhorší, co Mistr za poslední roky udělal a podobné výlevy se objevily na sociálních sítích poté, co Karel Gott představil svou novou písničku s názvem Kto dokáže, kterou udělal spolu s kapelou NoName.

Někteří fanouškové přijali s nadšením, že Mistr udělal nový hudební počin. Jiní to ale vidí jako "uměleckou tragédii"! Přitom právě píseň Kto dokáže je "šansonově laděná" a má skvělý text. Je procítěná a spojení zpěváka a kapely tohoto zvuku není rozhodně nic špatného. 

„Největším uměním je vědět, kdy skončit. Vystihnout ten správný moment. Tato písnička je hodně špatná. Slova i hudba. Od té doby, co odešel pan Svoboda, tak nikdo nic pořádného nenapsal. Nic, co by sedlo danému zpěvákovi a stalo se hitem,“ napsala Lenka na sociální síti. 

„Smutný konec geniálního zpěváka. Je mi to moc líto, ale co se dá dělat,“ píše Jana.

„Je to prostě něco jiného, než známe. Pan Gott by ale měl už zvažovat, na co má a na co ne, a ani NoName mu nepomohou," píše pan Jaroslav.

Jiní si myslí, že se písnička povedla Mistovi i NoName, a že je to zase nový svěží vítr. Koneckonců, jedině posluchači a diváci sami rozhodnou. Na youtube má písnička už na 83 000 shlédnutí, což není rozhodně nijak málo! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít