Nejúspěšnější český malíř chystá obrovský mejdan! Víme proč

 Celebrity 
14. července 2017 03:20 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Kristian Kodet slaví 69. narozeniny a už nyní začíná chystat veliký mejdan na příští rok! ShowPix
Kristian Kodet právě včera oslavil své neuvěřitelné 69. narozeniny. Nejúspěšnější český malíř součastnosti ale už teď chystá obrovský mejdan na příští rok. Důvodem budou kulatiny, na které už teď plánuje pozvat stovky lidí!

Kodet, jehož obrazy visí v mnoha česých i svetových galeriích, bankách a dokonce v sídle amerických prezidentů v Bílém domě, to letos s oslavami nepřehání. „Ale za rok, víte, to bude obrovský mejdan. To mi bude 70, což bývá jednou za život, takže to bude veliký," svěřil se s úsměvem VIPstory.cz malíř.

Už nyní ví, že v Národní galerii na pražském Karlově náměstí bude mít v den svých 70. velikou vernisáž svých obrazů a grafik a potom se spustí veliká párty.

„Když mi bylo šedesát, bylo na oslavě asi 700 lidí. Tak třeba to trumfnu a bude to tisícovka. Snad se toho dožiju a bude to prostě mejdlo...," těší se Kodet, který v každé volné chvíli ve svém ateliéru na chalupě v Jižních Čechách maluje.

„Stále mám výstavu v Mimoni, čekají mě další, takové menší. Ale na příští rok toho chystám hodně. Ono se to nezdá, ale musím mít v zásobě dost obrazů, abych mohl udělat jak velikou výstavu, tak i několik menších. Takže je to docela záhul," dodal Kodet, který nedávno na Karlštejně slavíl spolu s Olgou Matuškovou sedmdesátiny Heleny Vondráčkové. 

„No a mě to čeká za rok. Strašně to letí, ale já si to nepřipouštím. Zkrátka se někdy cítím na třicet...," dodal v nadsázce malíř.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít