Nadační fond téhle krásky pomáhá lidem ve složité životní situaci

 Celebrity 
16. července 2017 03:01 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
Barbora Kapounová se snaží pomáhat lidem ve složité životní situci a říká, že o problémech se musí hlavně mluvit! NF Lauren
Mnozí z nás nebo našich blízkých se v životě dostali do tíživé životní situace, o které by se chtěli zpovídat či dokonce poradit a nasměrovat na správnou cestu. Mnozí ale nemají odvahu. Stydí se či se obávají opovržení. Sympatická kráska Barbora Kapounová však založila nadaci s cílem pomoci těmto lidem.

„Jsou lidé, kteří nemají tu odvahu oslovit blízkého kamaráda, rodinu nebo nemá nikoho kdo by jej vyslechl. S nadačním fondem nflaueren.cz už nebudete muset přemýšlet, zda své trápení nést v sobě sami. S námi nemusíte mít obavy, že nás budete zatěžovat nebo obavy z posměchu, pomluv či, že druhý má radost z cizího neštěstí… I takoví lidé se bohužel v dnešní lidé najdou. Nám ale můžete otevřít svá srdce. Důležité je o svých problémech mluvit,” řekla VIPstory.cz Barbora Kapounová.

Hlavním cílem nadačního fondu Lauren je shromáždit pokud možno co největší množství finančních prostředků na vytvoření projektu na podporu lidí v tíživých či krizových životních situacích.

„A to zejména prostřednictvím hmotné, finanční či jiné podpory těchto lidí se zaměřením na jejich osobnostní rozvoj, zajištění jejich léčebných, vzdělávacích a sociálních potřeb, na jejich začlenění do společnosti, a také na zlepšení kvality jejich života,” říká šéfová fondu Barbora Kapounová.

Sám fond Lauren připravil pro své klienty zázemí tak, aby se v něm cítili dobře, komfortně a hlavně - diskrétně!

„My vám poskytneme diskrétnost a mlčenlivost, příjemné prostředí u kávy či dobrého čaje a možný osobní rozvoj.  A náš kolektiv se dokáže vžít do kterékoliv situace, a vždy se vám bude snažit poskytnout to, co nejvíce potřebujete. Ať už je to jen vyslechnutí, obejmutí či odkázání na odbornější lékařskou pomoc. U nás se můžete také zúčastnit neuvěřitelně relaxačních, meditačních hodin, které vám uvolní mysl a zklidní váš aurický systém,” dodává Barbora.

Barbora Kapounová chce ke svým nápadům strhnout třeba i další lidi, kterým se daří dobře a mají taky nutkání, že když mohou pomoci, měli by to udělat. 

„Asi nepomůžeme stovkám a tisícům lidí, ale kdyby to bylo deset dvacet lidí za rok, má to smysl,” podotkla sympatická mladá žena, která si tak chce plnit i své sny.

Více informací i kontakty na Nadační fond Lauren najdete ZDE

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum