Herečka Postlerová je zděšena ze své mámy! Nesouhlasí s jejím chováním

 Celebrity 
16. července 2017 04:50 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Simona Postlerová je ze své matky docela na nervy! archiv, ShowPix
Simona Postlerová patří k oblíbeným českým herečkám. V životě neměla a nemá na růžích ustláno. Kromě nemocného syna se musela před pár měsíci rozloučit s milovaným manželem. Starosti jí dělá i její matka, dabérka a kantora Jana Postlerová.

Jana Postlerová je poměrně ostrá kritička a hlasová expertka. Jenomže si často plete hlasovou nauku hereckou a moderátorskou. Srovnává i podle jiných odborníků nesrovnatelné a často dokonce hodnotí osobnost člověka, aniž ho sama zná. 

Tím dělá své dceři problémy a někteří její kolegové si pak na maminku stěžují. „Já to nechci moc komentovat, ale někdy mě zamrzí, že máma zachází až příliš daleko a hodnotí i osobnost člověka, aniž by ho znala. Pak za mnou kolegové občas chodí. Ale je to její vidění,” řekla v rozhovoru pro Sedmičku Simona Poslerová.

Ta je narozdíl od své matky zase oblíbená a vyhledávaná i pro lidský přístup, pochopení a empatii jejími přáteli a kolegy.

„Simona je úžasná ženská, skvělá, bezvadná herečka. Její maminka je prostě semetrika a za to ona nemůže. Její máma asi tak trochu trpí nějakým mindrákem, že ona nedokázala to, co její dcera ano. Ale často až uráží některé profesionály, kteří se umí vyjadřovat paradoxně lépe, než ona sama,” dodala jedna ze známých hereček a dabérek.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008