Pomejeho bývalka, slavná česká herečka je zase single! Proč se rozešla?

 Celebrity 
17. července 2017 04:51 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Michaela Kuklová už je zase singl! ShowPix
Michaela Kuklová je zase volná. Už zase single a tedy muži u ní mají znovu šanci. Jak je to možné? Přitom nedávno dala najevo, že je šťastná s o 11 let mladším fotografem Jiřím. Jenomže věci jdou dál a nic netrvá věčně...

O tom, že se Kuklová s partnerem rozešla, informovala fanoušky sama herečka! „S Jiřím už jsme jenom kamarádi. Vděčím mu za hezký čas a doufám, že další spolu zažijeme, protože praví přátelé jsou na celý život,“ napsala s tím, že ani jeden z nich nesmutní a že není třeba nikoho litovat.

Asi chtěla zamezit spekulacím a různým nesmyslům, proto to takzvaně práskla sama a všem na rovinu.

„Zůstaneš navždy v mém srdci a taky věřím, že zažijeme hezké chvíle jako přátelé," napsal její, dnes už bývalý partner Jiří.

Oba šli do vztahu s tím, že nevěděli, na jak dlouho to bude. Nicméně sami uznali, že takhle to bude lepší. A teď má každý šanci jít životem dál s někým, koho třeba brzo potkají. 

Před tím byla Míša Kuklová 13 let vdaná za herce Jiřího Pomeje. Jak před lety sama přiznala, poslední roky byly utrpením a i kvůli dluhům se ze vztahu dostávala poměrně těžce. Následně se dala dohromady s Romanem Holomkem. S tím má syna Románka. Ani tady to nevydrželo.

Kuklová nicméně věří, že ten opravdu pravý na ni ještě někde čeká...

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum