Issa má problém! Prý dluží prachy a zablokoval si exmanažera Bartošové!

 Celebrity 
18. července 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tomáš Gottlieb dojel na svou dobrotu a pomoc Sámeru Issovi! Facebook
Pro dobrotu na žebrotu! Tohle přísloví se teď více než kdy jindy vybaví Tomáši Gottliebovi, exmanažerovi Ivety Bartošové. Ten se poslední roky snažil pomáhat a podporovat zpěváka Sámera Issu, zajišťovat mu akce a připravovat velkolepé narozeniny. Ale skončilo to tak, že sám manažer všem dal najevo, co je “umělec” zač!

„Někdy si říkám,že jsem vlastně rád,že si mě Sámer,,, než aby vyrovnal pár chechtáků, které mi dluží, vymazal z přátel a ze života, slušnost a pokora je někdy makačka…,” napsal na sociální síti Issa, který se prý obrátil na fanoušky, aby mu přispěli na jeho narozeninovou párty. 

Zatímco mnozí pořádají narozeniny jen když mají půlkulaté nebo kulaté výročí, Sámer dává každý rok najevo, že tu je, a aby s ním všichni přišli pařit. Jenže je ten problémy, že je bez peněz. A začal proto na párty shánět peníze přes svou, zřejmě “neexistující” společnost. Jak uvedl Super.cz, na “žebrání” a údajné tvrzení, jak se sponzoři rvou o to, být partnery párty, měla upozornit zpěvákova bývalka Agáta Prachařová.

„Nabízíme zajištění maximální propagace značky a medializaci produktu! Účast známých osobností, cca 300 hostů, za vysoké účasti médií. Úspěšná spolupráce se sponzory během posledních 12 let,“ tvrdil Issa.

Právě on dobře ví, jak je to s otevřenou medializací produktů. Přesto to zpěvák slibuje bezostyšně. Právě Issa tvrdí, že o jeho narozeninovou párty je extrémní zájem, takže by si měli sponzoři hodně pospíšit. 

„Sámer má h…o a ne sponzory a peníze. Vždyť ani nikdo neví, z čeho žije. Ze zpívání? Z těch pár akciček za rok, na kterých za deset patnáct tisíc vystupuje? Tomu snad nikdo nevěří. Náklady na život má v řádech desítek tisíc korun. Když třeba bydlel v jednom bytě na Vinohradech, odstřihli mu energie. Dlužil, kam se podíval…,” řekl jeden z jeho bývalých kamarádů, kterému prý dluží slušný balík.

Největším problémem ale nyní je konec spolupráce s kamarádem Tomáše Gottliebem. Ten se zřejmě snažil Sámerovi domluvit a poradit mu, ale setkal se se zavržením opovržením a zablokováním kontaktů.

„Gottlieb byl poslední, kdo ho tahal z průšvihů, platil za něj peníze a stál za ním. Všichni jsme mu říkali, ať to nedělá, že ten kluk je mimo a nikdy to nebude jiné, dokud od života nebo od někoho nedostane pořádně přes hubu…,” dodal Gottliebův kamarád. Právě Tomáš Gottlieb býval kdysi manažerem Ivety Bartošové a velice jí pomohl. Dopadl u ní podobně, jako u Issy…

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod