Obrovská tragédie exmoderátora Medúzy a kolegy Richarda Krajča! Zemřelo mu dítě!

 Celebrity 
12. července 2017 04:05 / René Černý
  1
📷
2 fotografie v galerii
Aleš Juchelka prožívá nejhorší etapu svého života! archiv
Jednu z největších tragédii svého života prožívá bývalý kolega Richarda Krajča z hudebního pořadu Medúza Aleš Juchelka. Před pár měsíci mu totiž zemřelo dítě. Trpělo genetickou vadou. Sám otec to nese těžce, ale statečně, pomáhá mu víra v Boha.

Není nic horšího, než když rodičům odejde dítě. Aleš Juchelka, který roky tvořil tandem s Richardem Krajčem v Medúze, si tohle musel prožít. V dubnu mu zemřel syn Oliver. Bylo mu teprve 10 let!

„Ty jsi můj milovaný syn, v tobě jsem našel zalíbení," stojí na parte úryvek z Bible, a to vše vyzdobené postavičkami z dětských večerníčků. Poslední rozloučení se konalo v modlitebně Církve bratrské, jejíž je Juchelka členem. 

Malou náplastí na nesmírnou bolest mohou být další dvě děti, které mají s manželkou Terezou. 

„Náš Oliver je velmi vážně nemocný. Trpí genetickou vadou metabolismu zvanou mukopolysacharidóza typu IIIA, Sanfilippův syndrom. Je to vzácné střádavé onemocnění, kterým trpí pár jedinců v republice. Dozvěděli jsme se to v jeho skoro čtyřech letech. Do té doby se náš kluk vyvíjel normálně, jen byl abnormálně hyperaktivní, nespavý, nezvladatelný a extrémně běhavý," uvedl před časem Aleš Juchelka pro magazín Hnutí pro život.cz. 

Na videu pak dodal, že pacienti s toutou diágnózou se dožívají 14 let věku. Bohužel Bůh nedopřál malému Oliverovi ani tolik. Aleš i jeho žena, ač je to pro ně bolest a ztráta nesmírná, se snaží nést situaci statečně s vědomím, že spolu s lékaři udělali maximum, co udělat mohli.  

 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve