Označil Slováček nechtíc svoji manželku Dádu za alkoholičku?

 Celebrity 
13. července 2017 03:20 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Slováček s Gelemovou vyrazili letos i na festival do Karlových Varů ShowPix
Manželství Dády Patrasové a Felixe Slováčka je sice v troskách, ale rozvod zřejmě nebude. Už hlavně z praktických důvodů, a to kvůli majetku. Saxofonista je si vědom toho, ze pokud by souhlasil s trvalou odlukou, přijde o desítky milionů korun!

Sám Slováček přiznal, že je nevěrník. Ovšem hodně zvláštním způsobem. V rozhovoru pro Blesk sám sebe označil za někoho, za koho snad ani nechtěl.

„Máte pravdu, hudebníci jsou kurevníci a já nebyl žádnou výjimkou. A proč jsem Lucii přiznal? Protože doma postupem času nastala taková situace, která nevím, jestli by šla řešit. Rozhodně to byla ale situace, kdy všechno nahrálo tomu, aby se můj život změnil. Jestli úplně radikálně, to nevím doteď. Určitě mám ale daleko větší radost ze života, než jsem měl," přiznal Felix Slováček.

Na otázku, zda tou situací myslí to, že jeho žena Dáda údajně začala více popíjet, odpověděl: „Tohle nechci komentovat. Já jsem nikdy neřekl, že Dáda pila nebo pije. Nikdy," uvedl hudebník.

Zda přijde rozvod nebo ne, prý netuší a neřeší. Prý uvidí, co bude dál. Je si ale asi téměř jistý, že k soudu s Dádou nepůjdou. 

Dotaz, jestli Slováčkova přítelkyně Lucie Gelemová pije, komentoval saxofonista takto: „Přímo nesnáší alkohol. A taky ví, že nejhroznější je, když chlap přijde domů a má tam napitou ženu! To se dá udělat jediné – prásknout dveřma a jít do bordelu," dodal.

Jestli Slováček hovořil všeobecně, nebo ze své vlastní zkušenosti, už neupřesnil. Jak to bude mezi ním dál, je teď otázkou. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít