Těšte se! Vorlíček se do důchodu nechystá a připravuje skvělou komedii!

 Celebrity 
10. července 2017 03:15 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Václav Vorlíček se režisérskou profesi na hřebík pověsit nechystá, naopak! ShowPix
Autor a režisér desítek filmových a televizních pohádek a komedií Václav Vorlíček se do plného důchodu rozhodně nechystá. Ač slaví letos 87. narozeniny, energie má více než dost! Dokonce prohlásil, že chystá natočit pořádně praštěnou komedii!

Vorlíček se letos vydal na festival do Karlových Varů, kde převzal ocenění za celoživotní dílo. A byl dojatý, že jej získal.

„Mám takových váz poměrně dost, ale cením si nejvíce této. Je udělena na domácím hřišti, to je důležité. Vyletěla nahoru nad ostatní ceny a dívá se na ně shora dolů," svěřil se Super.cz režisér takových děl, jako je Dívka na koštěti, Konec vodníků v Čechách, Tři oříšky pro Popelku, Arabela a mnoho dalších... Energie má ale pořád dost.  [bomba] 

„Energie je dost, únava je ale značná. Dnes mě vyčerpaly dva rozsáhlé rozhovory pro rozhlas a německého redaktora. Sypou otázku za otázkou a člověk pořád říká to samé. Musím si jen dávat pozor, abych vyprávěl historky pořád stejně a nepřidával si," usmívá se.

Prozradil, že "něco chystá". „Bude to trvat trošku dýl, je to nápad, začínám na tom pracovat, sbírám materiál, pozvolna budu vystavovat scénář. Chci aby to byla pěkně praštěná komedie," dodal velké plány Václav Vorlíček. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008