Rytmus to rozjede v garáži! U toho nesmíte chybět!

 Celebrity 
11. července 2017 03:20 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Rytmus to 1. září rozjede v garáži v Příbrami, u toho musíte být! archiv
Král československého rapu Patrik Vrbovský alias Rytmus míří do příbramské garáže. Nezajede tam však jen s jedním ze svých nablýskaných luxusních bouráků, ale přijede tam vystupovat. V garážích obchodního centra Skalka v srdci drsné Příbrami se koná 1. září jeho koncert.

„Moc se na koncert v garážích těším. Zazní určitě nové, ale také staré legendární věci. Užijeme si to," vyjádřil se k netradičnímu koncertu samotný Rytmus.

Ten aktuálně stále slaví úspěch se svým prozatím posledním sólovým albem „Krstný otec." Vzhledem k jeho tvorbě se tak místo koncertu, jimiž jsou již zmiňované garáže obchodního centra, náramně hodí.

„V garážích máme za sebou již tento rok vystoupení Majka Spirita. Je to stylové místo, byla tam skvělá akustika, lidé se dobře bavili," uvedl Petr Větrovský z pořádající agentury VDN Promo. 

Rytmus se do Příbrami vrací po dlouhých třech letech, tehdy vystupoval v jednom z místních klubů. „Je to dlouhá doba, lidé jsou na něj natěšení, tehdy bylo vyprodáno a věřím, že bude i teď," uvedl Větrovský.

Patrik Vrbovský je korunovaným králem československé rapové scény, na které se drží už druhé desetiletí. Tvorba ho i nadále baví a Vy se tak můžete těšit na jeho další songy či klipy. „Cítím se super. Baví mě, co dělám. I kdyby bylo pode mnou deset lidí, užiju si to, protože to mám rád," prozradil před třemi lety právě po příbramském koncertu Rytmus.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008