Tajemství odhaleno: Lábus nesmí za volant!

 Celebrity 
09. července 2017 03:16 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiří Lábus řídil jen jednou a od té doby slíbil, že už to nikdy neudělá! youtube
Když chce herec Jiří Lábus jet třeba na svou chalupu do jihočeské Volyně, nebo kamkoli jinam, musí buď autobusem, nebo některého z kamarádů požádat o odvoz. Nemůže totiž sám za volant.

Lábus si sice kdysi kvůli roli musel udělat řidičák, ale byl to rychlokurs. „Od té doby jsem za volant nesedl. Dokonce jsem musel slíbit, že už to nikdy neudělám,” řekl v rozhovoru pro Impuls. 

„Zaprvé mí rodiče nikdy neměli auto a vždycky jsme jezdili vlakem, když jsem byl dítě. Mně to nevadilo. Já jsem měl vlaky hrozně rád. Nebo jsme jeli autobusem. V roce 1973 jsem točil takovou černo-bílou detektivku Zatykač na královnu. Hrál jsem tam takového trošku blázna, který omylem v dodávce zabije holku. Neměl jsem řidičák. Takže Barrandov mi zařídil rychlokurs, abych ho měl do 14 dnů. Také mi to tehdy zaplatili,” zavzpomínal Lábus. 

„Já jsem ten řidičák udělal, ale musel jsem slíbit tomu učiteli v autoškole, že v životě za volant nesednu. A to jsem dodržel. Takže jsem bez automobilu a vůbec mi to nevadí,“ dodal slavný pohádkový Rumburak a představitel desítek rolí. 

 

Témata: Jiří Lábus
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008