Vary skončily, celebrity odjíždějí. Kdo zazářil nejvíce a kdo se ztrapnil?

 Celebrity 
09. července 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Karlovarský festival skončil a celebrity, včetně prezidenta Jiřího Bartošky se rozjely domů! ShowPix
Už 52. ročník Filmového festivalu Karlovy Vary skončil! V sobotu večer byly rozdány ceny a zároveň si celebrity mohly užít posledních chvil slávy a záblesků fotoaparátů. Kdo letos nejvíce zazářil a kdo se ztrapnil?

Kdo určitě zazářil byla třeba Uma Thurman. I když byla podle některých doslova “protivná jak p***l”, byla za největší hvězdu. Stejně jako další americká hvězda Casey Affleck. A na konci zazářil i hollywoodský herec Jeremy Renner, který uvedl film Wind River a získal i cenu Prezidenta festivalu. Dále také český režisér Václav Vorlíček, který byl oceněn za celoživotní dílo.

Kdo chtěl zazářit, ale zároveň se i podle mnohých ztrapnil, byla herečka Jitka Čvančarová. O jejím nadupaném dekoltu se sice hodně mluvilo, vesměs ale o tom, že šaty od Natali Ruden její velká ňadra nevystavila, ale spíš splácla, což nebylo pro jinak sexy herečku zrovna lichotivé.

Zazářily ale třeba modelky Karolína Kurková, Daniela Peštová, Tereza Maxová, Simona Krainová a mnoho dalších. Určitě také Leoš Mareš se svou přítelkyní Monikou Koblížkovou a na festival přijela i Veronika Kopřivová. Letos ovšem bez Jaromíra. Mnoho dalších českých i zahraničních celebrit si užívalo párty, filmy i procházky po kolonádě. 

Letošní festival byl rekordní. Akreditovalo se přes 13,5 tisíce lidí a prodalo se na 135 000 vstupenek. Dvaapadesátiletý ročník vyvrcholil závěrečným ceremoniálem. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít