Zpěvačka chce zaplatit pohřby obětí útoku z Menchesteru!

 Celebrity 
27. května 2017 02:25 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ariana Grande udělala obrovský krok, když nabídla rodinám obětí, že zaplatí jejich pohřby! CNN
Ariana Grande (23), během jejíhož pondělního koncertu přišlo kvůli sebevražednému atentátníkovi o život 22 lidí, ukázala, že má velké srdce a nejsou jí lhostejné osudy nevinných lidí. Pozůstalým prý nabídla, že zaplatí výdaje spojené s pohřbem.

Ariana po bombovém útoku, který se odehrál v hale v Menchesteru po jejím koncertě, zrušila všechna své nadcházející vystoupení, která měla naplánované v rámci evropského turné.  Okamžitě se vrátila domů na Floridu za svou rodinou a přítelem.

„Ariana je naprosto v šoku. Je to pro ni velmi traumatizující. Má kolem sebe ale několik blízkých lidí, kteří ji pomáhají," řekl zdroj z jejího okolí.

Přestože zpěvačka nemůže za to, co se po jejím koncertě stalo, chce rodinám pozůstalých pomoci. „Ariana oslovila rodiny, které ztratily své milované a zaplatí pohřby," objevilo se na twitterovém účtu Ariana Updates!.

Mezi oběťmi byla i osmnáctiletá Georgina, se kterou se zpěvačka již dříve vyfotila. Údajně Ariana kontaktovala už všechny rodiny, jejichž děti přišly v pondělí o život. A za to ji fanoušci obdivují ještě více než předtím.

 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve