Televize nabídla Kajínkovi práci! Stane se z něj moderátorská hvězda?

 Celebrity 
25. května 2017 04:50 / René Černý
  4
📷
1 fotografie v galerii
Jiří Kajínek odmítl nabídku od televize, aby se stal moderátorem krimi pořadu! archiv
Před třemi dny z vězení propuštěný Jiří Kajínek je velkou celebritou. Ani se o to sám nezasazoval. Už když o něm Petr Jákl natočil film, vznikla o něm kniha. Co víc si může přát. Dostal už několik nabídek, včetně tu od televize, aby moderoval krimi pořad! Stane se z něj moderátorská hvězda?

Co bude Jiří Kajínek dělat teď? Peníze mu nechybí, tak co bude dál? Sám neví. Chce se rozkoukat a hlavně žít. 

Kajínek dostal údajně od televize Prima nabídku, aby se stal moderátorskou hvězdou. Reportér Patrik Kaizer se ho v exkluzivním rozhovoru zeptal, zda bude moderovat Krimi zprávy? 

„Pokud jde o práci, tak já jsem dostal od televize Prima nabídku na práci. Ale já nejsem žádnej moderátor, žádnej herec...," řekl Kajínek. A propuštěný vězeň nechce prý být celebritou, i když jí je. Ale čím se bude zabývat, ještě netuší. Podobných nabídek je ale více. Je otázkou, zda nějaké další nepodlehne. 

Že by si o sobě myslel, že je slavný, to si prý nemyslí, ale dobře ví, že "neznámý rozhodně není"! „Trošku v podvědomí toho národa budu. Ten případ se táhne dlouho. Jestliže si ti lidi prostudují materiál, řeknou si lidi - je to divný."

Vězeňská služba Kajínka prý 23 let držela mezi nejhoršími zrůdami. A někteří dozorci se ho prý snažili zlikvidovat. Ale zažil i slušné a normální dozorce i vězně. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít