Skončí Daniel Hůlka pod mostem? A navíc ho čeká soud!

 Celebrity 
17. dubna 2017 04:05 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
S domem v Jevanech Daniel Hůlka stále nic nedělá a ten mu padá na hlavu! Profimedia, Archiv
Pán démonů, Dracula nebo král Šalamoun zpěvák Daniel Hůlka má problém. Už druhým rokem tvrdí, že začne s totální rekonstrukcí svého domku v Jevanech. Jenomže se nic neděje. A k tomu ho ještě nejspíš čeká soud!

Domek v kdysi ráji celebrit, v Jevanech, se rozpadá. Daniel Hůlka nejspíš nemá peníze na jeho demolici a stavbu nového. Využívá proto mobilheim, který je přímo na pozemku před vilkou, kterou vlastnoručně stavěl jeho dědeček. Jenže se stále nic neděje.

Už uplynulo druhé jaro a pořád se nic neděje. Zruinovaný dům stojí dál a slavný zpěvák bydlí u něj v mobilním domku. „Dan skončí možná pod mostem, protože jinak by začal už stavět. Je to divné, asi nemá peníze," myslí si jeden z jeho sousedů z Jevan.

Přitom měl Hůlka velké plány, že si postaví na místě původního domku, dům nový, kde se chce usadit a založit rodinu. Čas ale běží, Danovi bude za rok a půl padesát a útočiště nikde.

K tomu ho nejspíš ještě čeká soud. Jeho exmanažerka Michaela Kocourková, která s ním má spor, ho k němu chce hnát. Prý si od ní půjčil peníze, které ale nevrátil. Zpěvák však tvrdí, že manažerce, která nyní zastupuje Petru Janů, nic nedluží. Rozhodnout tak bude muset až soudní senát. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47