Krampol zase nemá klid! Skončí kvůli bytu až u soudu?

 Celebrity 
14. dubna 2017 02:15 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Krampolovi si mysleli, že budou mít po stěhování klid, ale teď je možná čeká i soud Profimedia
Herec Jiří Krampol asi nebude mít nikdy klid. Sotva se s manželkou Hankou odstěhovali z bytu v Pařížské ulici do bytu o asi čtyřista metrů dál, do domu, v němž má byt i Lucie Bílá, má další starosti. A musí platit právníky. Majitelka jejich starého bytu jim odmítla zpřístupnit starý byt, kde nechali ještě nějaké věci. Prý proto, že je tam dluh na nájmu.

Krampolovým měla majitelka zvýšit nájemné z 16 na 40 tisíc korun. To odmítli platit, proto si našli nové bydlení. Jenže majitelka, která jim třeba zakazovala i to, že v bytě nesmí točit televize, to brala, jakože nájem byl zvýšen a oni ho neakceptují. Přitom jednostranné dohody nejsou platní.

Proto nyní bytná po nich požaduje doplacení rozdílu, což oni odmítají. „Manžel to řeší přes právníky. Víc se ale o tom nechci bavit,“ svěřila Extra.cz Hanka Krampolová, která se svěřila, že se musela zbavit milované kočičky.

„Do nového bytu jsme si ji nesměli vzít, tak jsem ji dala kamarádce a oplakala ji. Stýská se mi po ní. Dobré ale je, že se za ní můžu vydat, takže kontakt mi zůstane,“ dodala manželka známého herce. 

Jak vše dopadne, je otázkou. Požene majitelka domu v Pařížské ulici manžele Krampolovi až k soudu? 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008