VELKÁ TRAPNOST: Nepoučitelný Slováček a naivní Patrasová!

 Celebrity 
15. dubna 2017 03:20 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Že by to Felix s Dádou zase dávali dohromady hudebník už neměl zájem o přítelkyni?  Profimedia
Je ve svém věku Felix Slováček tak nepoučitelný a jeho žena Dáda Patrasová tak naivní! Podvádí ji, udělal z ní před celým národem blbku, které utekl manžel za mladší. Ona ho přesto miluje a tvrdí, že nyní prožívají hezké chvíle. A co na to hudebníkova přítelkyně Lucie Gelemová?

Mladá výtvarnice aby si nejspíš šla rvát vlasy z toho, že se Felix Slováček dvoří zpět své ženě, zve ji na večeře a chová se k ní hezky. Přitom "podle plánů" Gelemové, se měl už dávno rozvádět. Jenomže je všechno jinak!

„Felix nosí Dádě dárečky, tráví s ní mnohem více času než dřív. Dělají si hezké večery a hodně si teď povídají. Felix má nyní k Dádě blízko i po intimní stránce,“ prozradil týdeníku Sedmička zdroj z okolí páru.

Sám Slováček se nechce k ničemu vyjadřovat, a tak mlčí. Jeho manželka Dáda Patrasová, která nedávno vykřikovala do světa i do médií, že z ní manžel uděll hlupáka, byla o něco sdílnější. „Víte, s mým mužem je to jako na houpačce. Jednou nahoru a podruhé dolů. Je pravda, že teď máme po hodně dlouhé době zase hezkou fázi, ale nedělám si iluze, že to vydrží,“ sdělila a dodala, že co se má stát, to se i stane.

Lucie Gelemová zřejmě není nadšená z toho, že Slováček manželku dávno nepustil k vodě, a má s ní dobrý vztah. A možná s ní i spí. Kdo ví? Nicméně je jisté, že saxofonista svou ženu stále ještě miluje. Jinak by totiž u Gelemové zakotvil definitivně a neměl by se potřebu vracet k manželce. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve