Kynychová, Adamcová, Neumanová nebo Hilgertová si tohle zamilovaly!

 Celebrity 
14. dubna 2017 15:56 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
I sportovkyně se rády zdobí šperky, třeba jako Kateřina Neumannová  Archiv Jitky Kudláčkové
Projít se kolem výlohy se šperky je pro většinu žen obrovským magnetem. A pokud se ještě dostanou na akci, kde se šperky prezentují, je to pro ně často něco, čemu neodolají. Tak to mají třeba cvičitelka Hanka Kynychová, moderátorka Jana Adamcová, olympionička Kateřina Neumanová nebo další sportovkyně Štěpánka Hilgertová.

Přední česká šperkařka Jitka Kudláčková totiž představila novou řadu sportovní kolekce šperků s názvem Tricolora a dámy prostě nemohly chybět Kolekce, která je určena zejména aktivním českým ženám, je vyrobena z bílého, žlutého a červeného zlata, které je doplněno přírodními kameny v podobě briliantů a smaragdů. Hlavním motivem Tricolory je kruh.

„Při tvorbě kolekce jsem se řídila lidovým rčením: v jednoduchosti je krása. V této kolekci jde hlavně o to, aby i při náročném dni byla vidět krása českých žen. Vybrané modely dokonce nemusíte sundávat ani na sport,“ vysvětlila šperkařka a designérka Jitka Kudláčková. 

Garantem sportovní kolekce je cvičitelka Hanka Kynychová, která jednotlivé šperky dokonce testovala. „U Jitky v kanceláři jsem se šperky dělala kliky a další cviky, kde jsem věděla, že by mohly překážet. Proto mám na náramku i na řetízku více oček, abych si mohla libovolně upravovat délku. Následně jsem vyjela se šperky na svojí cvičební tour. Zatěžkávací zkoušku zvládly a já jsem moc ráda, že je mohu nosit, protože mám ráda jednoduché, ale zároveň sportovně elegantní šperky, které podtrhnou krásu každé ženy,“ odpověděla známá cvičitelka na otázku moderátorky Jany Adamcové, jak se takové šperky testují.

Mezi hosty nemohly chybět další úspěšné sportovkyně a olympijské vítězky Kateřina Neumannová, Štěpánka Hilgertová a Mirka Topinková Knapková. „Šperky mám ráda, ale nosím je minimálně, navíc mi nesmí nikde překážet. Jsem ten typ ženy, která když už si šperky vybere, tak je moc nemění a nosím je pak jak na běžné nošení, tak do společnosti,“ svěřila se Neumannová a dodala, že bude muset svoji sbírku šperků rozšířit o ty do společnosti.

Štěpánka Hilgertová už doma nějaké šperky z dílny Jitky Kudláčkové má: „Před lety jsem si koupila náušnice od paní Kudláčkové, které jsem dlouhá léta nosila a dokonce jsem s nimi vyhrála pár medailí.“ 

Třeba herečka Markéta Hrubešová je zase vášnivou kuchařkou, takže jí zajímají spíše náramky a náhrdelníky.  Její herecká kolegyně Vlastina Svátková čeká každým dnem radostnou událost. Takže jí otázka na téma, jak to má se sportem a šperky, pobavila. „Celých devět měsíců jsem se ani nehnula. Dnes je tady se mnou můj osobní trenér, který mi řekl, že my pěkně narostla stehna,“ smála se Svátková, která spolu s manželem vlastní zásnubní prsteny z dílny JK Jitka Kudláčková Jewels, které byly rovněž vyrobeny na zakázku. Známá herečka si totiž přála mít na prstenu otisk oblíbeného stromu borovice. 

Herečka a moderátorka Daniela Šinkorová se s Jitkou Kudláčkovou setkala poprvé a hned si padly do oka. Daniela se svěřila, že na dovolenou vozí zásadně šperky od manžela. „Jsem pověrčivá, takže když jedu na dovolenou nebo kamkoliv cestuji, beru si sebou všechny šperky, které mám od manžela. Takže se stává, že jsem oběšená šperky jako cikánka. A pak samozřejmě řeším problém, zda šperky mohou do moře,“ svěřila Šinkorová, které se od Jitky Kudláčkové dostalo odpovědi, že šperky samozřejmě do moře mohou a navíc nabízí doživotní servis na šperky.

Za šperky mohou ale vyrazit i pánové. Ať už sami si mohou nějaký doplněk pořídit, nebo obhlídnout, co pořídí své drahé polovičce. „Samozřejmě pánům rádi poradíme a zaručeně vždy udělají svým partnerkám, manželkám nebo třeba maminkám radost. Šperky jsou totiž nadčasový dárek, který neomrzí," dodala Jitka Kudláčková. 

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?