Takhle jste Leoše Mareše ještě nikdy neviděli! Ultra sexy foto!

 Celebrity 
04. dubna 2017 02:10 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
Takhle sexy snad Mareš ještě nikdy nevypadal! Instagram
Leoš Mareš slaví letos čtyřicátiny. Zřejmě si řekl, že je čas na změnu a šel do sebe! Každý, kdo uvidí jeho nové fotky, musí uznat, že je to razantní změna! Takhle sexy snad slavný moderátor ještě nebyl!

Úsměv od ucha k uchu, tělo jako mladý atlet. Za tím jsou měsíce dřiny. Leoš všechny šokoval tím, co se sebou dokázal udělat. Kdo by to do něj řekl? 

„Usmál jsem se na plátno, tohle nikdy mít nebudu, ale to přece nevadí. Dokážu přece holky zaujmout jinak než tělem. Jsem ukecaný, vždycky to nějak fungovalo. Nepotřebuju přece svaly. Je to přece laciné, prvoplánové a trapné. Někde se potit a trápit abych si pak všude sundaval triko. Abych při průchodu kolem zrcadla zatínal svaly. Smál jsem se tomu světu. Přišel mi komický," svěřil se Mareš.

K tomu, aby se sebou něco udělal, přiměla Leoše jeho přítelkyně Monika Koblížková. Mladá žena, která hodně změnila jeho život. A lze říct, že jen k lepšímu. Slavného speakera zklidnila, přiměla více přemýšlet o životě. A teď díky ní dřel v posilovně. Výsledky se dostavily. Je z něj prostě sexy chlap. 

„Leoš je takový druhý David Beckham. On sám se do něj trochu stylizuje. Ale má v něm alespoň vzor a to je dobře. Svědčí mu to," svěřil se kamarád Leoše Mareše.

„‚Takže ty máš ouška,‘ má holka mě drží za bradavky. ‚Co?‘ vyhrknu. ‚No prsa jak dvanáctiletá holka,‘ dodává. Kroutím hlavou, myslím si, že vypadám pořád dobře. ‚No, je ti 40 a teď to tedy bude pokračovat tímhle směrem?‘ ptá se. ‚A dost!‘ odpovím. Jednou v životě to chci zažít,“ vzpomněl na okamžiky, které rozhodly, že se do údržby svého těla pustil s vervou.

Říká, že nikdy neměl žádný sval, místo toho jen bramborovou kaši. Teď se ale klidně může praštit do břicha a nic se neklepe. Dokonce si napekl i buchty.

„Mám za sebou73 tréninků," přiznal Mareš, který ale teď nesmí povolit. Pokud si bude chtít udržet tuhle sexy postavičku, musí makat dál. Spíš už jen udržovat.  

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008