Odporný boj Noida s nevěrnou zlatokopkou Gábinou začal! O prachy i o dítě!

 Celebrity 
31. března 2017 02:35 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tohle už je mimulost a Noid s Gábinou si jdou teď spíš po krku! Profimedia
Lidi se moc nemění, jenom se projeví! Přesně tohle se ukázalo ve vztahu Václava Noida Bárty a jeho ženy Gábiny. Tu kdysi proslavil románek s Leošem Marešem. Teď se ale hudebník jaksi sám přesvědčil, o co sexy modelce opravdu jde!

Noid má s Gábinou, která už raní s plastickým chirurgem Patrikem Paulisem, který ji dělal silikonový dekolt, dítě. Právě o něj a taky o peníze teď budou spolu bojovat.

Zatímco Gábina Bártová, kdysi Dvořáková tvrdí, že její manžel užíval drogy a hodně pil. Dokonce byl agresivní a skončil na psychiatrii.

„Václav se i díky mě zbavil závislosti na drogách, ale alkoholu nikoli. Několikadenní pití alkoholu vždy končilo prohloubením Václavových psychických problémů, s nimiž byl i v psychiatrické léčebně," uvedla Gábina Bártová. 

Ze svého manžela a otce jejich dcery udělala feťáka, alkoholika a psychicky narušeného člověka. „Proč asi? Kalkul, kalkul a zase kalkul. Šla po penězích, to je jediné. Teď má jiného a snaží se odporně bojovat, aby u soudu mohla říct, jaký Noid je. Ale kdo Noida zná, ví, že to tak není," dodala kolegyně Bárty, 

On sám taková nařčení odmítá. Svou ženu nyní nazval nevěrnicí a zlatokopkou, kterou zajímá hlavně jeho kreditka! Zpěvák chce dítě do své péče a jeho žena, která žije nyní u rodičů v jižních Čechách zase mobilizuje právníky. Jak tohle asi může dopadnout...? 

Zatím se pere na veřenosti špinavé prádlo. Noid už teď ale ví jediné, že byl moc naivní a moc své ženě důvěřoval. Ona ho svými obviněními může také zničit. A zřejmě moc dobře ví, co dělá. Gábina zase tvrdí, že vůbed nepřehání, a že Noid byl i agresivní. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve