Syn Věry Špinarové: Podáme žalobu!

 Celebrity 
27. března 2017 04:50 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Věra Špinarová je stále ve vážném stavu, ale bojuje o život! archiv
Stav Věry Špinarové, která ve středu prodělala kolaps a následně upadla do komatu, je stále stejný a velmi vážný až kritický! Nicméně zpěvačka žije a její stav lze označit za stabilizovaný. Našli se ale amatéři, kteří způsobili takový rozruch, který emočně rodinu, přátele a fanoušky velmi zasáhl. A to může mít právní důsledky!

Ve čtvrtek poskytla ostravská TV Polar veřejnosti zprávu, že zpěvačka zemřela. Viselo to jak na jejím webu, tak běželo také ve vysílání. Managementu Špinarové trvalo nejméně hodinu, než docílil toho, aby lživou a neověřenou zprávu vůbec odstranili.

„Zprávu nám poskyt důvěryhodný zdroj blízký Věře Špinarové," tvrdilo vedení regionální televize. Její pracovníci se přitom neobtěžovali obrátit se na syna Špinarové, hudebníka a manažera Adama Pavlíka, aby si zprávu, kterou jim někdo zřejmě zavolal, ověřili.

„Je to skandální a nechutné. Podáme žalobu," přiznal Adam Pavlík, pro kterého je teď ale největší prioritou stav jeho maminky. Ten je sice hodně vážný, ale i on, stejně jako statisíce fanoušků doufají, že přijde zázrak a zpěvačka se z komatu, v kterém se nalézá, probudí.

Kdo severomoravské televizi poskytl lživé informace, není jasné. Vedení stanice nechtělo zdroj prozradit. Pokud byl ale z okolí zpěvačky, pak je o to více zarážející, že informoval takto lživě. „To musel být snad někdo ožralý nebo zfetovaný, aby tohle udělal. Proboha, vždyť se mohli zeptat Adama a věděli by hned, jak na tom Věra je," řekli blízcí přátelé zpěvačky, která stále bojuje i život.

Stanice se sice nakonec za svou obrovskou chybu omluvila, nicméně mezi lidi se dostala zpráva v takovém měřítku, že ještě v neděli se mezi lidmi na sociálních sítích šířily fámy o jejím skonu. Což samozřejmě nebyla pravda.

„Věříme, že to Věrka dá, že to vybojuje. Je to silná a statečná holka. Máme ji moc rádi a moc na ni myslíme. Jen hyena může odvysílat nebo otisknout takovou hroznou zprávu, když to přitom nebyla vůbec pravda. Proč si to neověřili," zlobí se fanouškové zpěvačky, milované celým národem. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008